Cuiele & bormașina sunt la trecut! Decorează & organizează cu 3M Command + concurs!

UPDATE – Concursul s-a terminat, iar câștigătorul a fost ales: felicitări, Bianca Isabela Frunză! Bianca, ai fost contactată pe mail și așteptăm răspunsul tău în maximum 3 zile, începând cu data de 6 iulie 2020. Să ne revedem cu bine pe Designist.ro! 🙂

Din totalul de 32 de comentarii, 2 au fost descalificate pentru că erau comentarii dublate sau includeau un limbaj licențios. Din totalul de 30 comentarii valide, random.org a extras câștigător numărul 24 – comentariul Biancăi Isabela Frunză, de pe 28 iunie, ora 04:36.

În ultimele luni, poate mai mult ca niciodată, acasă a devenit o oază pentru fiecare dintre noi. Poate că, mai rapid ca niciodată, ne-am transformat cele câteva zeci de metri pătrați în spații de liniște, de relaxare, în care detaliile să ne încânte. Ce mai încolo și încoace, ne-am pus sufletul pe perete: ici câteva ilustrații sau poze înrămate, în care nu ești perfect machiată, dar în care râzi pe de-a-ntregul, colo roata de la prima bicicletă sau pălăria cu pene de fazan de la festival. “Dar cu grijă, cade tencuiala dacă mai dai două ciocane”  – e o avertizare de domeniul trecutului, pentru că am găsit soluția care te ajută să decorezi fără cuie, fără bătăi de cap și fără să suni un meșter.

Evrika! Soluțiile de decorare și organizare 3M Command cu benzi dublu adezive, cu arici, o să te încânte la fel de mult ca pe noi. Trebuie doar să le lipești, așa cum vei vedea mai jos. Ele vor susține perfect accesoriile care ți-au lăsat urme pe retină și în suflet, dar care nu vor lăsa urme și pe perete. Ce ni s-a părut de-a dreptul wow e că poți să le dezlipești foarte simplu, ca să le înlocuiești cu altele mai actuale oricând îți dorești! Totul fără să deteriorezi suprafețele, (aproape) atât de rapid 🙂 .

Apropo, la final îți pregătim un CONCURS în urma căruia poți câștiga un kit complet 3M Command – citește tot ca să afli cum.

Unde și cum?

3M Command înseamnă câte o soluţie de susținere și montare fără deteriorarea suprafețelor pentru fiecare proiect. Nu-i așa că sună tare bine pentru o lume a spațiilor interioare în transformare? 🙂 Mai ales că le poți monta pe o gamă așa de largă de suprafețe: de la pereți vopsiți cu minimum 7 zile înainte, la uși de dulapuri, zidărie de ciment vopsită, faianță, sticlă. Fără urme, găuri sau reziduuri adezive, dar cu mai multe opțiuni în materie de design și culoare. ❤️

Meritul este al adezivului patentat care aderă la suprafețele pe care s-a utilizat vopsea rezistentă la murdărie, cu V.O.C. scăzut (conținut scăzut de compuși organici volatili). Așa că totul se întâmplă fără cuie, bormașină sau orice alte unelte și e foarte ușor să cureți la final 🙂 .

Ce?

Poți folosi soluțiile 3M Command sub formă de benzi dublu adezive sau cârlige adezive, în funcție de dimensiunile și greutatea obiectului pe care plănuiești să îl ții pe perete. În plus, ai la dispoziție mai multe game:

  • pentru uz general
  • transparentă
  • pentru susținerea tablourilor
  • pentru organizarea cablurilor

Aici te așteaptă un întreg ghidaj care îți va fi de folos fie că vrei să lipești sau să dezlipești produsele 3M Command.

Oricând

Ok, deși ritmul ni s-a dat peste cap, încă nu a venit Crăciunul :). Ne-am gândit totuși să îți arătăm de acum ce poți face cu acest produs în preajma sărbătorilor de iarnă. Cu o componentă eco inclusă, firește!

De fapt, soluțiile 3M Command nu au sezonalitate fixă: le poți folosi de Crăciun, la petreceri aniversare sau de Halloween, pentru organizare zilnică sau o simplă redecorare de vară. Ține doar de inspirația ta 🙂

Proiectul nostru DIY cu 3M Command

Iată ce am pus la cale, ad-hoc, într-o după-amiază – nu a durat mult ca toate ramele să fie lipite de perete. Soluția 3M Command este foarte simplu de folosit, nu ai de nevoie de cuie, holțșuruburi, bormașină sau meșter, ceea ce înseamnă că rămâne mai mult spațiu… mental pentru creativitate. Și, pentru că tot o să revenim la birou mai des de acum, este e o soluție excelentă într-un spațiu închiriat, unde ar fi bine să eviți să lași găuri în pereți la plecare, ca să nu mai ai nimic de reparat la final.

Găsești soluțiile 3M Command în magazinele de bricolaj, dar și în supermarket-uri, noi le-am zărit ieri și la Mega Image.

CONCURS: poți câștiga un kit complet 3M Command! 

Ce trebuie să faci? Să ne răspunzi printr-un scurt comentariu la acest articol (vezi secțiunea de comentarii mai jos) la întrebarea: Ce amintire ai înrăma și ai expune cu ajutorul lui 3M Command?.

Atenție! Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org). Deadline: 3 iulie, ora 23:59.

Succes tuturor! 🙂

Premiul constă în toate produsele pe care le vezi în imagine x 3 – suficiente ca să-ți decorezi și reorganizezi toată casa! 🙂

Fotografii: prin 3M Command | Designist.ro

30 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed