Call for projects: Delta Studio lansează proiectul editorial ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living.

Anul acesta, Delta Studio își propune să celebreze colaborarea cu Porcelanosa Grupo printr-un nou proiect editorial: ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living. Publicația își propune să reunească cele mai expresive proiecte din România în care produse ale brandurilor Porcelanosa au fost integrate cu succes în design, cu un rezultat care evocă principiile Porcelanosa: eleganță, atemporalitate, echilibru. Dacă ești arhitect sau designer, poți aplica cu proiectul tău!

Porcelanosa + Delta Studio = parteneriat-cheie

Grupul Porcelanosa este astăzi o referință importantă în domeniul arhitecturii și designului de interior atât pe piața spaniolă, cât și pe piața internațională. Valori precum inovația și calitatea, alături de încrederea acordată profesioniștilor calificați au contribuit la diversificarea producției Porcelanosa, rol cheie în extinderea grupului de la producția de plăci ceramice la o gamă largă de produse: obiecte sanitare, mobilier de bucătărie, materiale de înaltă tehnologie și soluții de construcții de ultimă generație pentru arhitectura contemporană.

Parteneriatul dintre Delta Studio și Porcelanosa Grupo este unul de lungă durată și fructuos și a reprezentat motorul pentru multe proiecte frumoase și evenimente ce au constituit un reper în designul interior pe piața din România. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, misiunea Delta Studio este să îi facă pe oameni fericiți prin design interior.

Cum poți aplica cu proiectul tău?

Delta Studio își dorește ca noua publicație ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living să fie un manifest pentru un stil de viață sinonim cu brandul Porcelanosa, iar proiectele selectate vor fi publicate integral, prin includerea tuturor spațiilor, și nu doar a zonelor în care au fost integrate exclusiv produse Porcelanosa.

Dacă ești arhitect sau designer de interior, trimite până la data de 1 noiembrie 2021, la adresa marketing@deltastudio.ro, minim 10 fotografii (randările 3D nu sunt acceptate) cu proiectul/proiectele în care ai optat pentru calitatea și designul Porcelanosa, cu indicarea tuturor produselor și a brandurilor din grupul Porcelanosa sub care acestea sunt comercializate, precum și a categoriei în care îți înscrii proiectul: Ansambluri rezidențiale / Amenajări interioare / HoReCa.

Singura condiție pentru înscriere constă în includerea în proiect, indiferent de destinația spațiului (baie, hol, grup sanitar, living etc.), a unor produse ale brandurilor din grupul Porcelanosa, respectiv: Porcelanosa, Venis Projects, Gamadecor, Krion, L’antic Colonial, Butech, Noken, Urbatek.

Proiectele publicate vor fi selectate împreună cu reprezentanții Porcelanosa Grupo. ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living va fi distribuită național prin cele 10 showroom-uri Delta Studio pentru promovarea designului contemporan de calitate.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți să le scrii prietenilor de la Delta Studio pe adresa de e-mail: marketing@deltastudio.ro.

Mult succes!

Imagini: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed