Call for projects: Made in RO – Târg de design românesc # 7. Se întâmplă pe 19-20 decembrie. Am dat startul înscrierilor!

Deja vorbim despre Crăciun, așadar e timpul să îți pregătim, ca în fiecare an, cele mai fine cadouri de design Made in Romania. Pe 19 și 20 decembrie va avea loc o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc: a 7-a. Ediția cu număr de poveste va dezvălui un concentrat de design românesc atent selectat de noi, echipa Designist. Fii sigur că ingeniozitatea și originalitatea cadourilor vor fi dublate de calitatea și unicitatea unui dar cu semnătură.

După cum mulți dintre voi știți deja, Made in RO este un eveniment marca DESIGNIST, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul funcționează ca o platformă de interacțiune între designerii de produs, producătorii din zona home and deco și public. Face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești și este activat bianual.

Și această ediție se va desfășura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat în centrul Bucureștiului, pe str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii.

Made in RO Targ de design romanesc editia 7 vizual call for projects

Brăduțul de pe afiș este creația The Little ThingsEste o tradiție să promovăm pe afiș creația unui designer român. Data viitoare, imaginea evenimentului poate fi chiar obiectul creat de tine!

Tema acestei ediții

Cum ediția a 7-a Made in RO are loc în în weekend-ul de dinaintea Crăciunului, tema ei o reprezintă cadourile de poveste, out of the box.

Iar când zicem poveste, spunem, de fapt, cum vei fi introdus în atmosfera Made in RO. Cu câteva săptămâni înainte de eveniment, îți vom dezvălui, una câte una, poveștile obiectelor și creatorilor lor. Timpul tău e cel mai prețios, prin urmare vei alege, deja informat, darul a cărui poveste va completa cel mai inspirat Crăciunul tău. Buy local, get magic. 🙂

12Made-in-RO-Targ-de-design-romanesc-Designist

Ești designer și vrei să-ți expui creațiile la Made in RO? Am dat startul înscrierilor.

Așteptăm aplicația ta pe adresa designist@designist.roDeadline: 22 noiembrie. Numărul locurilor este limitat, așadar și viteza cu care vei aplica poate fi un atu: cu cât mai devreme trimiți aplicația, cu atât mai devreme ai șansa să faci parte din selecția finală.

Ce trebuie să conțină aplicația:

 •  Descrierea proiectului tău de design și a pieselor cu care vrei să participi (concept, materiale, dimensiuni).
 • Minimum 5 fotografii  (maximum 1500 pixeli, la o rezoluție de 300 DPI).
  Atenție! Vom lua în considerare doar fotografiile finale (fotografiile de produs) ale creațiilor tale: nu schițe, nu randări. 
 • Datele tale contact
 • Link-uri către site/blog/pagina de facebook unde e publicat portofoliul tău/al brandului tău
 • Prețurile estimative ale creațiilor propuse.
 • Propunerea ta de display de stand, pentru a ne asigura că poate fi integrată în spațiu. Încurajăm display-urile creative în cadrul evenimentului Made in RO, ingenioase, dar simplu de pus în practică.

1525136_564985983589914_1493748461_n

Ce vom aprecia în procesul de selecție:

 • Autenticitatea, originalitatea și creativitatea obiectelor pe care le creezi
 • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la Made in RO – Târg de design românesc.
 • Tipul creațiilor – au prioritate proiectele de design home & deco, pentru că acesta este specificul evenimentului nostru.
 • Plierea pe temă. Pentru că vorbim despre cadouri de poveste, out of the box, vom aprecia proiectele care se înscriu acestei categorii: ingenioase, inovatoare, prietenoase și… cu poveste.
 • Piesele, creațiile care se integrează familiar, cosy și smart interioarelor contemporane. Produse vandabile, care pot ajunge în vitrina oricărui magazin de design – de la noi sau de oriunde. Nu experimentele de design.

Pentru că timpul este foarte prețios pentru fiecare dintre noi, vă spunem de pe acum că echipa noastră nu va putea răspunde decât aplicațiilor selectate pentru a participa la eveniment. De asemenea, vă rugăm să fiți îngăduitori și să ne acordați câteva zile pentru răspuns. 

Made-in-RO-Targ-de-design-romanesc-editia-5-Designist-23

Made in RO este târgul care promovează designerii români de produs și inovațiile lor pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și este activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 7-a ediție, reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original.

Așteptăm aplicația ta! Îți urăm spor și creativitate!

Pentru pachete de sponsorizare și promovare în cadrul evenimentului, ne puteți scrie pe adresa: designist@designist.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed