Când părinții sunt la business meeting, copiii se joacă la Kids Club

Club-Normandy-28894_credit-Francis-Amiand

Primul “Wow!” a venit atunci când am aflat că există hoteluri care au Kids Club, adică un fel de loc de joacă, de recreere și de interacțiune pentru copii. Al doilea”Wow!” l-am exclamat atunci când am văzut cum arată camera/clubul pentru copii din cadrul lanțului de hoteluri Barrière, din Franța. Nu este doar un loc de joacă, ci de petrecut timp alături de alți copii cazați la același hotel cu tine. O lume în miniatură, unde copiii își fac prieteni noi și învață limbi străine. 🙂 Un motiv în plus pentru ca părinții să nu-și mai lase copiii acasă, cu bona, când pleacă în călătorii de afaceri.

Club-Normandy-28886_credit-Francis-Amiand
Club-Normandy-28920_credit-Francis-Amiand

Designul interior poartă semnătura lui Sophie Jacqmin și combină elemente din lumea reală cu cele din lumea viselor și a poveștilor. E ca un scenariu de film transpus în designul de interior, fiecare element având parcă o geometrie variabilă, în care diverse forme se combină și se întrepătrund. Ideea de la care a pornit Sophie este cea a unui “travelling studio”, unde copiii care stau (cu părinții lor, desigur) la același hotel se întâlnesc aici ca și cum ar fi un grup de prieteni  în tabără.

 

DSC_2128-OK-3 Arhitect și designer Sophie JacqminClub-Normandy-28907_credit-Francis-Amiand Club-Normandy-28946_credit-Francis-AmiandSpațiul, destul de neconvențional chiar și pentru un loc de joacă, este o surpriză atât pentru părinți, dar mai ales pentru cei mici, pentru că nu te-ai aștepta să găsești o astfel de amenajare într-un hotel. Mai toate elementele folosite au la bază o abordare interactivă și educativă prin jocuri, povești, desene și culoare.

Club-Normandy-28929_credit-Francis-Amiand Club-Normandy-28949_credit-Francis-AmiandClub-Normandy-28955_credit-Francis-Amiand

Club-Normandy-28963_credit-Francis-Amiand

Fotografii: prin APR

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed