Când te-ai jucat ultima oară de-a spațiile de depozitare?

Oricât am fi de raționali, de logici și fermi, tot credem că jocurile, în toate formele lor, fac lumea un loc mai bun. Iar dacă vorbim despre jocuri care pun la un loc și creativitatea, și funcționalitatea, atunci verdictul e clar: le vrem la noi acasă! 😊 Am spus la fel doar un pic mai devreme, când am văzut noua soluție de depozitare distractivă BYGGLEK, colaborarea dintre IKEA și LEGO Group: o serie de cutii de depozitare dotate cu șanțurile specifice LEGO și un set special de piese care încurajează joaca și pentru copii, și pentru adulți.

Colecția BYGGLEK va fi disponibilă în magazinele IKEA începând cu 1 octombrie.

Totul a început de la ideea că, de multe ori, acolo unde adulții văd dezordine, copiii văd un mediu creativ stimulant. Așa că noua gamă BYGGLEK își propune să rezolve situația cu 4 produse diferite: un set de 3 cutii mici, două seturi de cutii mai mari și un set de cărămizi LEGO. De aici, depinde de tine și de cei mici cum vă imaginați propriile cutii de depozitare 🙂 .

De fapt, dacă e să gândim în ansamblu (și să privim cu atenție fotografiile ⇑⇓), e vorba despre spații de depozitare/spații de joacă 🙂 .

Fotografii: prin IKEA

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed