Când vrei o schimbare simplă și rapidă, stickerele și tablourile sunt soluția

Vă povesteam acum câteva săptămâni că, dacă am vrea să dăm un aer mai interesant, artist caselor noastre, am alege fototapet. Și nu ne-am răzgândit. 🙂 Doar că ținând seama că suntem în plin sezon al cadourilor, iar listele și de daruri, și de to do-uri parcă nu se mai termină, am descoperit o variantă și mai simplă: stickere și tablouri. Nu numai că sunt extrem de ușor de aplicat în decor, iar bugetul se micșorează și el, dar chiar sunt de pus pe lista de cadouri pentru voi, căsuțele voastre sau alți pasionați de daruri fine.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (18)Un sticker – tablă de scris înrămată șic va aduce o schimbare cu mare potențial de personalizare în hol, în bucătărie, deasupra comodei din living… E frumos să poți scrie pe perete un mesaj care-ți luminează ziua sau să ai mereu sub ochi rețeta preferată în bucătărie, ori lista de to do-uri când ieși din casă. Costă 124 lei (dimensiuni 47,5 x 63,5 cm) și îl găsești la XT Deco.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (11)

Iată o idee de pus în practică când vă luați răgaz de bricolat – cum ar fi în vacanța de sărbători, de pildă. 🙂 Cât de bine ar da un astfel de colț în hol sau în dormitor! Asigurați-vă că aveți sticker-ul Vogerl, iar cum creați o căsuță de păsări aflați aici. Sticker-ul cu păsări ce te duc cu gândul la primăvară și pădurea înverzită costă 89 lei și are 50 x 70 cm, prin XT Deco.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (13)

Încă un truc care-ți va face pereții mai expresivi: stickerul candelabru imprimă o perspectivă grafică și ludic-dramatică camerei. Nu uitați să-l lipiți ușor înclinat, pentru efecte speciale. Costă 89 lei (50 x 70 cm) și poate fi comandat aici.

Afli mai multe despre aplicare și întreținere, ambele foarte simple, de aici.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (16)Cadouri care transformă camera celui mic

De ce ai vopsi colorat pereții în camera copilului când, de fapt, e mult mai simplu să-i păstrezi albi (pentru anii ce urmează) și să personalizezi cu autocolante care să-i stimuleze pofta de povești. Ne-au plăcut mult girafa care-ți arată cum se înalță piciul pe zi ce trece, dar și căsuța din povești și alfabetul.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (14) Fiecare dintre cele 3 autocolante costă 129 lei, iar toate detaliile despre dimensiuni și comandă le găsești pe XT Deco.Stickere si tablouri XT Deco - Designist (15)

Ordinea în birou e o provocare

În loc de multe post-it-uri împrăștiate, mai bine un autocolant – tablă de scris pe care ordonăm frumos zilele săptămânii și task-urile aferente. E format din mai multe planșe-tăblițe de scris (de 22 x 30, 5cm), pe care le vei aplica în funcție de cum vor da mai bine la tine în birou.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (17) Toate detaliile aici.

Iar dacă te gândești la mai multă culoare, la XT Deco am găsit și stickere – tăbliță de scris neon: pe verde și pe roz.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (1)

Pentru tablouri, mizăm pe compoziții simple, grafice

Opere de artă pe pereții de acasă ne dorim și noi, dar pentru că nu putem fi colecționari, soluția la îndemână o reprezintă reproducerile faine. Ce am alege dintre operele celebre, vă spunem imediat.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (4)

Sărutul pop-art al lui Lichtenstein rămâne actual și foarte scenografic: de înrămat pe peretele livingului sau al dormitorului. Ne-am inspirat din amenajarea acestui apartament pop-art din București.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (3)Pentru că am amintit pop art-ul, nu putea lipsi the Pope of Pop: Andy Warhol – Banana. Un statement artistic pentru realitatea imediată.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (12)

Simplitatea lui Rothko este contagioasă. Am creat un colaj cu două dintre lucrările lui pe care le-am găsit în galeria XT Deco. Contrastul și geometria care se creează sunt suficiente pentru a-ți transforma artist spațiul. Iar costul unui tablou, de 61 lei, ne face să le punem pe lista de cadouri.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (5) Ce ai alege între chitara lui Picasso (sus) și o compoziție semnată de Léger (jos)? Iată cum marii artiști pot veni și la tine acasă. 🙂

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (6)

Visam, la un moment dat, să creăm un tabou colaj cu fotografiile ușilor și ferestrelor surprinse în călătorii. Nu ne-am dus planul până la capăt, dar iată că cineva ne-a citit gândurile: am dat peste acest tablou gata înrămat aici.

Stickere si tablouri XT Deco - Designist (2)Costă 61 lei

Găsești mult mai multe modele de stickere, tablouri și idei de cadouri la XT Deco. Produsele comandate ajung oriunde în țară în maximum 48 de ore, atâta timp cât sunt pe stoc. În momentul comenzii îți va fi afișat prețul complet, ce include și transportul.

Găsești toate datele de contact XT Deco, dar și adresele magazinelor din București, Brașov, Sibiu, Iași aici.
Iar pentru a fi cu la curent cu noutățile XT Deco, urmărește și pagina de facebook.

Fotografii: prin XT Deco

One Comment

  1. Andrei

    Buna ziua,
    Da, un articol foarte bun care iti da o multime de idei interesante. Cateva dintre pozele cu stickere sunt foarte tari!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed