Le Gâteau: o nouă oază a dulciurilor fine din București
Ne place să vă ținem la curent cu tot ce ține de finețuri , fie că e vorba de design sau gusturi bune. Și cum finețea trece și prin… stomac, am descoperit de curând o nouă oază cu delicatețuri în București. Le-am văzut, le-am testat, ne-au plăcut. Mult! 🙂 E vorba de Le Gâteau , un atelier de dulciuri proaspăt lansat, care te poate face să exclami Oh là là după primele gustări. Rezonanța franțuzească a numelui și a rețetelor nu e deloc întâmplătoare. Tinerii creatori ai Le Gâteau au urmat o școală de cofetărie și patiserie din Franța, deținută de renumitul Alain Ducasse. Și vor să împărtășească cu tine finețea gusturilor și ingredientelor în preparate ce redefinesc conceptul de desert – cum francezilor le iese atât de bine, doar ei au inventat les macarons. 🙂
Și pentru că am amintit ingredientele, te vei convinge că dulciurile Le Gâteau (de la tarte, la croissant și macarons etc.) sunt create cu cele mai bune produse: ciocolată belgiană, smântână 100% naturală și unt 82% certificat A.O.C. (Appellation d’Origine Contrôlée), toate importate din Franța.
Despre cursul de Graphic Design, care a fost un succes și a avut loc în această sesiune (de toamnă) a școlii Creative Learning îți vom povesti mai multe la început de 2015, când vom lansa sesiunea de primăvară. Și întocmai vom face și despre cursul de Design Interior. Până atunci, ne mai delectăm cu câteva scenarii savuroase Le Gâteau, doar în curând ne vom pregăti pentru răsfățul sărbătorilor.
Pentru a fi la curent cu ce delicatese pregătește Le Gâteau, urmărește și pagina lor de facebook. Mai multe fotografii de la cursul de Graphic Design aici. Fotografii: Le Gâteau & Creative Learning |