Casa ta are simțul umorului?

Trăim timpuri post-izolare paradoxale: ne e dor de plimbări, de călătorii și de natură, dar, în același timp, ne e greu să ne reobișnuim cu viața din afara casei… Și tu simți că ți-ai ieșit din ritm? 🙂 Noua colecție de mobilier Forest 2 pare să se fi gândit exact la această situație: a fost lansată chiar la începutul lunii iunie de brandul indian Scarlet Splendour și brandul italian Marcantonio, două nume care își propun să arate cât spirit ludic există în designul exclusivist, și este compusă din mese, scaune, dulapuri și canapele sculpturale, dar și caricaturale, cu nuanțe exotice, detalii luxuriante și cu simțul umorului, care își propun să-ți reenergizeze casa după izolare.

Poți comanda toate piesele de pe site-ul Scarlet Splendour.

Citește și: Ni se pare nouă sau niște animale sălbatice s-ar potrivi perfect în livingul tău?

Și sculptural, și funcțional: dulapul Tree este produs din rășină și lemn și pare scos dintr-un basm designish, cu copaci magini: își ascunde perfect rafturile în spatele ușilor îmbrăcate în alamă.

Catifea cât cuprinde: știm că delicioasa canapea Forest Green își trage inspirație din vegetația pădurii, dar nu-i așa că seamănă bine și cu interiorul unei bomboniere? 🙂

Covorul Leaf e creat din lână premium, care provine din Noua Zeelandă. Îl vedem într-un loft sau într-o casă de vacanță la munte, pentru un ping pong al nuanțelor cu exteriorul.

Citește și: Le Creuset și noua lor colecție de vase Star Wars

Un tufiș cu frunze din piele, cocoțate pe piciorușe metalice: puf-ul Leaf.

Citește și: Unde-s mulți, confortul crește / Yenipuf – un set de pufi, multiple variante

Taburet sau noptieră: scaunul Log este o mică buturugă stilizată, din rășină și alamă căreia îi poți da cel puțin un dublu rol.

Spectaculos prin formă și prin dimensiuni, personajul nostru preferat din întreaga colecție este fotoliul Gorilla, în varianta lui neagră (îl găsești în mai multe nuanțe pe site-ul Scarlet Splendour). Are o înălțime de aproape 1 metru și un șezut din piele 🐵.

Fotografii: prin Scarlet Splendour

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed