Cât design minimalist și inovație vezi în fiecare zi în baia ta?

Te întrebăm pentru că, dacă ar fi să ceri recomandări producătorului italian de baterii de baie Fir Italia, ar spune cu siguranță că e nevoie de mult! Iar asta se vede și din noile lui colecții de baterii inovatoare cu detalii ultra-minimaliste și design geometric, totul turnat în inox AISI 316L. Până ajungi să le vezi în showroom-ul principal Delta Studio din Str. Progresului 1-3, București, îți facem noi un teaser 🙂 . 

baterii de baie

Designul colecției PlaySteel® este semnat de Francesco Lucchese și îți este dedicat dacă ești suficient de pasionat de detalii ca să observi inovațiile noilor piese. Mai exact, colecția are la bază noua generație de concepte ultra-minimaliste ce folosesc avantajele inoxului pentru a crea forme pure: reluând conceptul de design Playone®, semnat tot de Francesco Lucchese, în versiunea sa originală, placată cu crom, perlatorul bateriei devine tot mai subțire.

baterii de baie

Corian Glacier White, colecția PlaySteel®

Levierul se ridică deasupra bateriei, aderând complet la corpul acesteia atunci când este închis. Efectul optic este că piesele devin un volum comun, un aspect cu totul nou în domeniul bateriilor. PlaySteel® este disponibil în varianta cu levier din Corian® Solid Surface, “Glacier White” sau “Deep Nocturne” (negru intens).

baterii de baie

Corian Deep Nocturne, colecția PlaySteel®
baterii de baie

Baterie din colecția LifeSteel®

Cea de-a doua colecție, LifeSteel®, evocă estetica bateriilor PlaySteel®, dar aduce o diferență substanțială: levierul a devenit un element bine proporționat, de formă cilindrică, ergonomică, poziționat lateral. Datorită elementului vertical, îl poți folosi foarte ușor, chiar dacă ai mâinile umede. Tot la capitolul detalii intră și verticalitatea levierului: este concepută pentru a se alinia jetului de apă în cădere.

baterii de baie

Baterie din colecția LifeSteel®

Colecțiile PlaySteel® și LifeSteel® sunt 100% Made in Italy, fabricate cu o preocupare pentru calitate impecabilă, din blocuri de inox sculptate pentru a obține aceleași forme pure care caracterizează un bloc de piatră sau lemnul masiv. Rezultatul este o baterie creată dintr-o formă unică, fără elemente asamblate și fără linii de joncțiune care acumulează mizerie sau se oxidează.

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed