Ce facem cu ziarele şi revistele vechi? Aceasta-i întrebarea!

Nu-mi spuneţi că nu v-aţi împiedicat măcar o dată prin casă de un teanc de reviste vechi, cu care nu prea ştiaţi ce să faceţi. Ba le-aţi fi aruncat, ba le-aţi fi păstrat, reciclatul nu era chiar la îndemână… Şi ele rămâneau acolo în continuare, adunând praf.

Soluţia este Hockenheimer! Un nume mai greu pentru un “gadget” atât de simplu. Cum să nu te bucuri la vederea lui: în sfârşit lucrurile se leagă, în piele, cu pernuţă deasupra chiar 🙂 Inutil să mai insităm că e al naibii de simplu de obţinut (reviste şi ziare să ai!), că e un taburete cât se poate de confortabil şi că ori te înhami la creaţie, ori, şi mai relaxat, îl comanzi frumos la NJU studio, din Coburg, Germania.

Aşa intră Hockenheimer la tine în casă, ne-a căzut cu tronc şi varianta cu bretele roşii, de data asta nu din piele. Mai trebuie să ştii că pernuţele sunt special create tot de NJU studio. Şi că există dimensiuni tot speciale pentru cel destinat revistelor (L 30,5 x l 25 x h 70 cm) şi cel destinat ziarelor (L 41 x l 30,5 x h 70 cm).

Să înceapă colectarea 🙂 Cum s-a întâmplat să dau peste mulţi colecţionari, mă bucur să îi ştiu împăcaţi că nu trebuie să-şi înstrăineze colecţiile, şi pot oricând scotoci după amintirile lor spontane, dar durabile – trebuie doar să deschidă cureaua 🙂

 

Şi, pentru că îmi place să laud cu voce tare orice acţiune de reciclare a hârtiilor pe care le citim, vreau să vă spun că la mine în scara de bloc şi-a făcut apariţia un altfel de gadget, instalat de Let’s do it Romania. Un stativ în care îţi poţi lăsa revistele după ce le-ai citit şi vrei să le poată citi şi alţii, iar jos o cutie în care hotărâm ce merge la reciclare. Cu toate astea, pentru colecţia rămasă în casă, se impune un Hockenheimer, prietenii ştiu de ce 🙂

10 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed