Ce înseamnă să-ți amenajezi o casă? 3 filmulețe ne duc mai aproape de adevăr.

Azi de dimineață, nici nu ne-am dat seama cum a zburat timpul navigând din play în play pe canalul YouTube al prietenilor de la Delta Studio. Nu l-au lansat cu mult timp în urmă, dar actualizează săptămânal conținutul video cu filmulețe despre amenajări interioare, profiluri de arhitecți și designeri români sau prezentări de produs, toate gândite ca “pastile” informative, educative și inspiraționale, care să te ajute să faci cea mai bună alegere.

Am ales 3 filmulețe care ni s-au părut interesante, mai ales că și noi ne lovim constant de dilema majorității: “Știe un designer de interior mai bine decât mine cum să arate casa mea?”. Ei bine, e, more or less, ca la psiholog: nu îți rezolvă el problemele, dar te ghidează să vezi lucrurile din altă perspectivă și să ieși mai… luminat din showroom. Pardon, din cabinet. 🙂

Sfatul nr. 1
Decât să cauți răspunsuri pe net, mai bine caută un designer de interior!

Simona, de la Avantgardesign, colaborează adesea cu Formmat și Delta Studio pentru proiectele sale de design interior. Despre capcanele în care riscăm să cădem dacă ne imaginăm că putem face treaba unui designer, dar și despre avantajele pe care ți le poate aduce aceeași colaborare ne vorbește Simona.

Sfatul nr. 2
Dacă îl găsești (n.n. designerul de interior), e bun și rezonați, atunci mergi cât se poate pe mâna lui!

Un apartament de două camere din București, al cărui design interior este realizat de arh. de interior Andreea Caragheorgheopol. Mobilierul din bucătărie, baie, hol și dormitor sunt marca Formmat by Delta Studio.

Sfatul nr. 3
Nu alege parchetul doar în funcție de culoare și textură, ci întoarce-l pe toate părțile!

Aflăm din acest video cum facem diferența între un parchet stratificat de bună calitate și unul de slabă calitate. Și că, de fapt, calitatea este dată și de ceea ce nu este la vedere.

Sfatul nr. 4 🙂
Dacă îți place ce ai văzut, abonează-te la canalul YouTube Delta Studio aici! Urmează filmulețe despre plăci ceramice (dileme, Q&A), amenajări de apartamente din România și cum stă treaba cu mobilierul de bucătărie.

One Comment

  1. stefan s

    era util, conform video 2, sa dati si o estimare de buget per fiecare incapere. multumesc.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed