Ce vei vedea la ediția din 20 iunie a Nopții Studiourilor Foto?

Daca nu ai planuri pentru weekend, sambata seara, pe 20 iunie, esti asteptat la cea de-a doua editie a Noptii Studiourilor Foto. De la sedinte foto cu motociclete si ATV-uri pana la ateliere de fotografie de concert sau culinara si light painting – programul evenimentului include cate ceva pentru fiecare pasionat de fotografie, iar participantii vor avea ocazia sa se afle atat in fata camerei, cat si in spatele ei.

3Noaptea Studiourilor Foto - Designist

Pentru o serie de mini-sedinte foto tematice puteti incerca o vizita la Academia de Fotografie, unde vizitatorii vor fi surprinsi tipand cat pot ei de tare; la Uncle Jeb Studio, unde veti fi fotografiati in timp ce va dati in leagan; ori la Epic Bar, unde te poti fototografia cu bautura ta preferata sau cu tricoul tau cu mesaj haios.

La Dora Studio vei fi intampinat de modele, motociclete si ATV-uri, iar la Frozen Monkeys Media Production vei avea ocazia sa-ti fotografiezi tatuajele, sau, daca nu ai asa ceva, dar te bate gandul sa-ti faci unul, sa vezi cum ti-ar sta cu un tatuaj imprimat cu tus pe piele.

2Noaptea Studiourilor Foto - DesignistPentru gurmanzi, Alexandru Paun va asteapta cu 3 ateliere de fotografie culinara, cu mancaruri cu specific romanesc, frantuzesc si deserturi. De asemenea, aici vei putea testa aparatele Nikon D810 și Nikon D700 si obiectivele aferente.

Testing de echipament se poate face si la Chroma Studio, unde vizitatorii trec in postura de fotograf: luminile si toate accesoriile necesare pentru fotografia de produs si de portret sunt 100% la dispozitia ta.

Pentru Noaptea Studiourilor Foto, Gabriel Nedelcu propune o seara de “Fotografie cu impact”, in care va prezenta secretele care pun in evidenta forta fizica si psihica a unui sportiv de performanta. Organizat la Bootcamp Romania, atelierul il va avea ca invitat special pe sportivul Marian Dragulescu.

1Noaptea Studiourilor Foto - Designist

Pentru pasionatii de fotografia de produs, Square One Studio si Insight Studio organizeaza ateliere de profil. Aici, vizitatorii pot afla secretele din spatele unor imagini de revista, atat cu produse, cat si cu modele.

La Nikon Studio, fotograful Eduard Gutescu va asteapta sa va impartaseasca secretele din spatele fotografiilor cu picaturi de apa (high speed sync), iar Loading Studio va arata ce inseamna un casting de modele, impreuna cu fotograful italian Nicola Ranaldi.

Rebel Studio are o multime de sfaturi pentru viitoarele mirese care nu stiu cum sa isi organizeze ziua nuntii in asa fel incat sedinta foto sa fie cu adevarat reusita, iar Venus 5 isi invata vizitatorii light painting.

Pe tot parcursul serii, incepand cu orele 19.00, S. Miles va asteapta la Dianei 4 pentru o fotografie cu stil si o limonada.

Nu in ultimul rand, in Iasi, Photo Caffe isi deschide portile cu ateliere despre fotografia de beauty, dar si de editare foto.

NSF2015_REV_A

 

Accesul vizitatorilor la studiouri este gratuit. Atentie, insa: unele studiouri necesita inscriere prealabila pentru participarea la activitati. Detalii pe pagina fiecarui studio de pe noapteastudiourilorfoto.ro.

Pentru a consulta atat programul evenimentului, cat si lista studiourilor participante si harta lor, vezi pe noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

Enjoy! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed