Ce spun cursanții Creative Learning despre cursul de Design Interior? Feedback-uri ce te vor aduce la cursul ce începe pe 29 septembrie!

Pe 15 octombrie dăm startul sesiunii cu numărul 12 a cursului de Design Interior de la București by Designist & Creative Learning. Mai avem 6 locuri disponibile!

Am primit foarte multe feedback-uri legate de cursul de Design Interior, susținut de designerul belgian Martine Classens, cele mai multe dintre ele povești în sine. Pentru că experiența cursanților noștri este, până la urmă, cea mai convingătoare poveste despre acest curs, am selectat patru dintre cele mai grăitoare mărturii ale absolvenților cursului de Design Interior.

Programa completă a cursului aici.

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-16

Și acum poveștile cursanților noștri după experiența Creative Learning:

Rodica Milea:

Cursul de Design Interior organizat de Creative Learning a reprezentat un punct de cotitură în viaţa mea, fapt nu tocmai de trecut cu vederea.

În primul rând, am cunoscut un om minunat, cu o rară capacitate de a îţi pătrunde în suflet. Designerul Martine Claessens este o persoană remarcabilă, ca fiinţă umană şi ca profesionist, şi sunt onorată că am putut “gravita” în jurul ei chiar şi pentru o scurtă perioadă de timp. De o permanentă şi efervescentă creativitate, ea a reuşit să ne facă să credem în noi, în talentul nostru latent, în energia creatoare ce se piteşte, amorţită, în fiecare dintre noi şi care aşteaptă să fie trezită. A reuşit să fie un splendid professor, a structurat într-o manieră sintetică şi practică toate informaţiile cât să ajungă la student ca o dulce, plăcută briză de bun gust şi stil.

Niciodată nu am “inhalat” informaţii cu atâta nesaţ şi plăcere, niciodată nu le-am reţinut atât de bine şi, inutil de spus, niciodată nu m-am simţit atât de îmbogăţită în urma unui curs.

Întâlnirea cu Martine a fost providenţială, iar pentru această întâmplare minunată, vă mulţumesc!

În al doilea rând, participarea la curs a venit într-un moment în care dezvoltarea mea profesională cerea o astfel de infuzie de cunoştinţe, fără să o ştiu însă. În urma lecţiilor cu Martine mi-am descoperit creativitatea, nu copleşitoare, însă într-o măsură mult mai mare decât o bănuiam eu a fi, am învăţat enorm într-un mod extrem de plăcut şi am înţeles că toate acestea au venit spre a mă ajuta în conturarea unor atrăgătoare perspective profesionale.

Practic, cu bagajul de cunoştinţe obţinut în timpul cursului am conturat un proiect, acela de a deschide un showroom de mobilier şi decoraţiuni, proiect ce a prins aripi şi s-a materializat la câteva luni după finalizarea cursului de Design Interior.

Aştept cu nerăbdare şi o continuare a cursului, o etapă pentru “absolvenţi”, şi sunt convinsă că nu sunt singura. 🙂 

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-6

Carmen Călin:

Într-un singur cuvânt: mi-a plăcut totul. În mai multe cuvinte: conceptul relaxat, fără reguli, ci bazat pe o abordare liberă, feedback-ul de aşa manieră încât să te stimuleze să găseşti răspunsul singur, să încerci, să faci combinaţii neaşteptate, materialele care te provoacă să cauţi mai mult. Şi profesorul – designerul Martine Claessens, care este absolut minunată!

Cursul a venit la momentul potrivit, eu fiind în plină construcţie a unei case. M-a ajutat să înţeleg spaţiile şi să le configurez mai bine, să vin cu idei cu care altfel probabil că nu aş fi venit şi să repar acolo unde nu era tocmai bine. Pe lângă asta, m-a ajutat mult pe partea de creativitate şi de deschidere către altceva.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-5

Simona Dimitriu:

Cel mai mult mi-a plăcut căldura designerului Martine Claessens!

Cursul de Design Interior m-a ajutat pentru că m-a învăţat să îmi pun ideile împreună pe hârtie şi să înţeleg cum se potrivesc acestea între ele! A depăşit aşteptările mele privind cantitatea de informaţii oferite la curs.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-1

Miruna Pria:

Am venit la cursul de Design Interior pentru că nu am ştiut cum să “socializez” cu casa mea. Am tratat-o ca pe o persoană şi am încercat să-mi imaginez dacă e o ispită feminină cu buze roz sau are atitudine de mascul cu cravată la gât. Nu ştiam dacă e boemă, cu aerul lui Charlie Chaplin, visează la Art Deco sau e clasică şi are scăpări romantice. Nu ştiam nici cum sunt eu: ba îmi plăcea shabby chic-ul pe care îl vedeam prin reviste, ba mă fermeca Marocul şi niciodată nu ajungeam la un punct comun. Cum trebuie să fie casa mea? Ce vrea de la mine şi ce vreau eu de la ea astfel încât să existe armonie?

De obicei, când nu ştiu ce să fac, mă pierd în o mie de detalii.

Dar la curs am început cu baby steps şi mi-a plăcut că am învăţat multe lucruri. Am descoperit-o pe Martine, care avea mereu câte o idee decorativă în mânecă. Am învăţat să gândesc ca un designer ciopârţind reviste, să mobilez corect şi ingenios casa, să învârt stilurile pe degete după muuulte exemple şi exerciţii, să COMBIN texturi şi materiale diferite şi că, într-adevăr, culorile sunt magice. Am învăţat că filmele nu au doar o poveste cu personaje, au o poveste şi cu decoruri, chiar interesante, iar preferatul meu a fost cel din filmul Marie Antoinette. Ah, şi am învăţat că pot să găsesc inspiraţie pentru schema cromatică a casei mele chiar în farfuria de la la micul dejun!

Cel mai mult mi-a plăcut “The Mood-Board”. E paşaportul care te ajută să creezi poveşti cu imagini şi să te faci înţeles fără să foloseşti prea multe cuvinte. Iar la final poţi să-ţi înrămezi mood-boardurile şi să-ţi decorezi pereţii.

Chiar mi-a plăcut foarte mult cursul de Design Interior şi atmosfera super primitoare şi delicioasă.

Am descoperit că îmi plac tentaţiile industriale, decoraţiunile marocane cu ornamente subtile, antichităţile, şi că pot să combin culorile neutre cu accente vesele şi că toate acestea, împreună, fac casă bună. Şi am agăţat o cravată în lobby-ul meu industrial.

Şi, sincer, mi-aş dori să mai vin o dată la curs. 🙂 

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-13

Dacă vrei să începi și tu cursul toamna asta, scrie-ne cât mai curând pentru înscriere.
Detalii la: contact@creativelearning.ro

8Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Mai multe fotografii de la curs pe pagina de facebook Creative Learning.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed