Stickerele care-ți lipesc zâmbete pe față și povești pe pereți. De la Lipicios.ro.

Întotdeauna vom fi pro soluții rapide și accesibile cu efecte wow în decor. Iar stickerele sunt pe primul loc în top. 🙂 Varietatea lor e copleșitoare, inutil să încerci o inventariere a tututor producătorilor, însă de curând am vizitat Lipicios.ro, un producător român de stickere ce-ți lipesc zâmbete pe față și culori pe pereți, foarte interesat să colaboreze cu ilustratori și graphic designeri din România.

7Stickere Lipicios - DesignistStickerul Dream, semnat Mădălina Țânțăreanu, costă 85 lei la dimensiunile 122 x 75 cm.

Cea mai recentă colecție de stickere a fost creată împreună cu ilustratoarea Mădălina Tânțăreanu, și o descoperi în întregime aici. Pe lângă aspectul pictural și mica poveste pe care o vor aduce la tine acasă printr-o simplă lipire pe perete, au un preț foarte accesibil: între 40 și (cel mult) 200 lei. În același timp, fiecare dintre stickerele de pe site poate fi comandat într-o varietate foarte mare de culori, există și un simulator care te ajută să te decizi asupra nuanței stickerului în funcție de fundalul pe care îl aplici.

2Stickere Lipicios - Designist Căsuța cu povești, sticker semnat Mădălina Țânțăreanu, costă 120 lei. Dimensiuni: 85 x 120 cm.9Stickere Lipicios - DesignistLumea spațială, încă o creație Mădălina Țânțăreanu & Lipicios. Costă 90 lei, la dimensiunile: 120 x 105 cm.

Pe de o parte, echipa Lipicios.ro e foarte deschisă colaborării cu ilustratori și graphic designeri români pentru a-și îmbogăți portofoliul de stickere de perete, pe de altă parte, datorită gradului mare de personalizare pe care îl poate aplica stickerelor, e interesată de proiecte ale designerilor de interior, arhitecților, care au nevoie de soluții custom made.

Așadar, dacă ești ilustrator sau graphic designer și vrei să-ți vezi lucrările aplicate în decoruri contemporane, sau ești designer de interior și ai nevoie de un producător care să-ți realizeze sticker-ul creat special pentru o amenajare, te va ajuta acest contact: contact@lipicios.ro.

5Stickere Lipicios - DesignistStickerul Copacul cu amintiri vine și cu ramele în care să distribui fotografiile de familie. 🙂 Costă 95 lei. Dimensiuni: 80 x 120 cm.

14Stickere Lipicios - DesignistPentru că timpul chiar zboară, e bine să ni se reamintească asta printr-un sticker ludic, haios. Costă 55 lei, dimensiuni: 80 x 60 cm. Găsești pe site și celelalte variante grafice în care e disponibil.

1Stickere Lipicios - DesignistSe poartă Bufnițele în decor, așa că le-am pus și pe lista noastră. Stickerul costă 80 lei , dimensiuni: 85 x 60 cm.

Una dintre categoriile de stickere cu cel mai mult lipici la clienți sunt stickerele-citate. Asta și pentru că îți poți alege mesajul pe care-l vrei “imortalizat” pe perete.  Un pont pentru cadouri haioase, cu lipici.

15Stickere Lipicios - Designist

Total de acord. 🙂 Un sfat prețios de orientare în viață, costă 50 lei.

6Stickere Lipicios - Designist Ne-ar ajuta sticker-ul Deadline la birou. Să mai detensionăm atmosfera, zicem. 🙂

8Stickere Lipicios - Designist Pentru case frumoase, drăgăstoase – stickerul Lovely Home.16Stickere Lipicios - DesignistWonderful – primul sticker pe care trebuie să-l vezi dimineața. 🙂 Costă 51 lei (60 x 90 cm).

Lipicios.ro nu se limitează doar la a-ți decora pereții, au și stickere pregătite să-ți personalizeze laptopul sau mașina. Ne oprim însă la câteva modele ce vor lipi cel puțin un zâmbet zilelor acasă… sau la birou.

4Stickere Lipicios - Designist Pisicile au succes nu doar pe facebook, vor alinta orice decor. Nu zgârie, nu miaună, sunt adorabile și te așteaptă aici.13Stickere Lipicios - DesignistScara-centimentu, un sticker semnat Mădălina Țântăreanu, cu care piciul tău va interacționa bucuros. 🙂 Mai multe stickere pentru copii aici.

3Stickere Lipicios - Designist

O ferigă și un metru de iarbă sunt porția de natură ce te va readuce cu picioarele pe pământ sau… cum ar zice stickerul, în iarbă.

Concluzia: de ce stickere de perete? Pentru că sunt rezistente, foarte ușor de aplicat, accesibile și cu mare potențial în decor. Unde mai pui că poți aduce acasă un sticker creat de un ilustrator român. Pentru amenajarea casei tale, a biroului sau a unui spațiu public ce necesită soluții personalizate sunt alternativa la îndemână și de impact.

Pentru a fi la curent cu noile colecții și colaborări Lipicios.ro, urmărește și pagina de facebook.

17Stickere Lipicios - DesignistZidul cu felinar  aduce o notă arhitectural romantică. Costă 75 lei. Dimensiuni: 60 x 65 cm.

Pentru mai multe detalii despre comenzi sau proiecte personalizate, scrie la:
contact@lipicios.ro; tel.: 0726 985 951.

Fotografii: prin www.lipicios.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed