Cea mai jucăușă lampă de birou

CONST este o lampă care ne aduce aminte de jocurile copilăriei, dar și de măsuța de cafea cu porție de joacă de la &Tradition. De data aceasta, funcționalitatea este combinată cu spiritul ludic de către thailandezii de la Thinkk Studio, despre ale căror creații am mai vorbit aici. Designeri: Decha Archjananun și Ploypan Theerachai.

A fost prezentată anul acesta la Milan Design Week, în cadrul expoziției “Design for a Liquid Society”, iar nouă ne-a plăcut pentru că este simplă, delicată, aduce o pată de culoare, combină materiale naturale (lemn, marmură, metal), dar mai ales pentru că, pe lângă toate aceste calități, are și un ingenios suport pentru pixuri.

Ne place și pentru că te poți juca cu ea și o poți întoarce pe toate părție: suportul pentru pixuri poate sta fie pe stânga, fie pe dreapta, cu fața sau cu spatele, iar unghiul de înclinare a lămpii se schimbă dacă rotești suportul octogonal din lemn în baza din marmură, care îi păstrează echilibrul. Pretty smart, am spune noi, și am recomanda-o drept un supercadou de designist. 🙂

Abajurul este disponibil în 3 variante: roșu, galben și alb. Dimensiuni: L35 x W27 X H35.

Corpul lămpii este din lemn de frasin, abajurul este metalic, baza din marmură, iar cablul electric este îmbrăcat în material textil.

Fotografii: prin Thinkk Studio

2 Comments

  1. Ma duce cu gandul la Lego…

  2. Vlad

    Asta da smart design!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed