Cele mai cool imprimeuri sunt desenate de AK-LH

Nu vorbim codat, doar introducem un super studio de design din Franţa, AK-LH, care ne arată cum pot schimba ilustraţiile cool faţa item-urilor din jur, de la lenjeria de pat la şorţul şi mănuşile de bucătărie. Francezii creativi fac în primul rând graphic design, apoi îşi aplică digital imprimeurile sclipitoare, în sensul de inteligente şi cu umor, pe bumbacul pieselor. Unde i-am găsit? La prietenii de la Experimentalist.ro.

Wingchair din colecţia Flow

Pernuţe Flow, una dintre colecţiile noastre preferate

Pernuţele, covoarele, cearşafurile, sorţurile, genţile, portofelele şi mănuşile de bucătărie vin cu interfeţe nebănuit de grafice, ironice şi un twist urban, experimental, de street art. Totul este made in France, dar reputaţia AK-LH a traversat deja mările şi ţările, aşa cum o demonstrează lista retailerilor unde le puteţi găsi produsele. În acelaşi timp, brandurile le solicită imprimeurile pentru piese care redesenate devin ediţii speciale: Branex Design şi-a personalizat în 2009 iconicul scăunel Tam Tam.

Pernuţe din colecţia Pastel

Freaks, monstruleţi domesticiţi, care stau cuminţi prin toată casa.

Portfard din colecţia Landscape

Pernuţe Landscape

La ce ne-am gândit noi tânjind la textilele personalizate cu ilustraţii care mai de care? Că abia aşteptăm şi un made in Romania pe acelaşi principiu 🙂 Graphic designerii şi ilustratorii noştri ne tot surprind cu creaţiile şi proiectele lor (tocmai ce vă facem cadou 3 cărţi de poveşti cu ilustraţie românească), aşa că visăm încrezătoare la o continuare cu imprimeuri artsy, designish, urbane. Am vedea o astfel de colecţie ilustrată de Aitch.

Mănuşi din colecţia Flow

Şorţ din colecţia Food 

Fotolii Food

Fotolii Talk din colecţia Wingchairs

Lenjerie de pat din colecţia Garden 

Fiecare colecţie din cele 12 expuse pe site-ul lor (Pastel, Food, Garden, Flow, Landscapes, Freaks etc.) cuprinde toate piesele textilele de care v-am vorbit: perne, prosoape de bucătărie, sorţ până la tapiţeria fotoliilor. Aruncaţi un ochi şi la micile creaturi urbane create de ei: personajele Aklhetes. Încheiem pe note Techno.

Pernuţe Techno

Nu schimbaţi canalul, rămâneţi pe undele Designist 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed