Concurs! Câștigă un ceas-umbrelă pentru doi de la Beclockwise! ÎNCHIS

DianaSeptember este câștigătoarea ceasului. Felicitări! Te vom contacta pentru a afla cum intri în posesia lui. Mulțumim tuturor pentru comentariile inspirate și vă dorim plimbări plăcute chiar și pe ploaie! 🙂 

Pentru că ne plac plimbările în ploaie de vară sau de toamnă, nu contează, am zis că s-ar putea să-ți placă și ție. Poți câștiga un ceas care să-ți amintească din când în când că și pe ploaie timpul curge în favoarea iubirii. Doar cerul ca o acuarelă ne zâmbește sub umbrelă! 🙂

Înălțime standard: 52 cm. Se poate realiza la orice dimensiune și în orice culoare.

Ceasul cu umbrelă la voi este creația Beclockwise, un brand românesc de ceasuri de tot felul: simple sau elaborate, haioase sau serioase, toate cu un mesaj subtil de transmis. Nouă ne-au plăcut siluetele un pic retro ale LUI și ale EI, dar mai ales ale umbrelei. O idee de cadou (ce poate fi și personalizat) chiar pentru ziua de Paște, care se apropie.

Este traforat manual, din placaj dur (grosime 3 mm) și finisat cu vopsea de calitate, rezistentă la raze UV.  Limbile sunt din metal, iar mecanismul de ceas este cu cuarţ.

Pentru a câştiga ceasul trebuie să:
1. Dai Like la paginile de Facebook Beclockwise şi Designist.ro
2. Dai un Share concursului, că doar umbrela e plimbăreață 🙂
3. Ne răspunzi la întrebarea: Ce plimbare ai face mâine, dacă nu ți-ar suna ceasul de dimineață și n-ai mai ajunge la birou? (două-trei fraze)

Vom premia cel mai creativ şi interesant răspuns. Deadline: miercuri, 11 aprilie, ora 16.00. Succes!

80 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed