Cele mai cool Locuințe colective din România. Partea a 2-a.

Prietenii de igloo media continuă seria albumelor igloobest cu o nouă apariție dedicată Locuințelor Colective din România. Albumul cuprinde o serie de proiecte ce se deosebesc prin capacitatea de a răspunde inteligent unor contexte și constrângeri (urbane, economice, tehnice etc.) diverse, punând în scenă strategii arhitecturale personale, curajoase, pe cât posibil inovatoare.

Layout 1

Melon Design Studio – Imobil de apartamente în Cotroceni

Fără constrângeri de dimensiuni, număr de apartamente, amplasament, materiale folosite sau orice altceva în afara calității arhitecturale, cele 14 altfel de blocuri selectate în album se remarcă prin originalitate; sunt proiecte ce nu pot fi reproduse altundeva, ce nu se lasă multiplicate, copiate. Fiecare propune nu doar o volumetrie, o compoziție, un aspect exterior personale, ci și un set de relații atent studiate cu construcțiile din apropiere, cu caracterul zonelor, ba chiar cu trecutul sau memoria locurilor pe care le ocupă.

adn-birou-de-arhitectura-l-imobil-de-locuinte-pe-strada-mor

ADN Birou de Arhitectură – Imobil de locuințe pe strada Mora, București

republic-of-architects-imobil-locuinte-strada-s-postelnicuRepublic of Architects – Imobil locuințe pe strada S. Postelnicu, București

Comandă albumul cu – 20% reducere!

Până la finalul lunii septembrie, albumul va fi disponibil în librăriile din țară. Iar până pe 25 septembrie, poate fi comandat în avans pe igloo.ro cu 20% reducere.

*Pentru a putea beneficia de reducerea de 20% este necesar ca plata albumului să fie efectuată până pe 26 septembrie. Albumul va fi livrat în maxim 10 zile de la apariția pe piață.

igloo-architecture-sunflower-grand-apartments

Fotografii: prin Igloo media

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed