Christine on the Clouds are magazin șic pe Calea Victoriei. Urmărește norișorul celebru și la Made in RO #14, pe 23 și 24 noiembrie!

Când am aflat că prietena noastră dragă Cristina Șerbu, de la Christine on the Clouds, și-a deschis primul ei magazin, lângă Calea Victoriei, ne-am programat repede o vizită de lucru. ❤️ Doar ne știți, noi, la Designist.ro, suntem mereu foarte curioși să aflăm detalii despre renovare, decor, nepăpuși Ceci n’est pas une poupée și colecțiile ei minunate Christine on the Clouds, o prezență constantă la Made in RO, care ne bucură de fiecare dată.

Așa că, înainte să o reîntâlnim pe Cristina și hainele ei de poveste la Impact HUB Timpuri Noi, pe 23 și 24 noiembrie, la Made in RO #14, am mers să vizităm boutique-ul mic și primitor inaugurat, de curând, pe Strada General Henri Mathias Berthelot, numărul 5, la doi pași de Calea Victoriei. ☁️

“Îmi doresc ca magazinul Christine on the Clouds să fie un loc de
întâlnire pentru prieteni vechi și noi. Dintotdeauna am considerat că e important să ai un magazin, mi-l doream de mulți ani, dar nu am avut curaj până acum, deși prietenii mei mi-au tot spus să fac acest pas”, ne-a mărturisit, cu emoție, Cristina Șerbu.

S-a nimerit ca în ziua în care aveam întâlnirea la noul magazin, vremea să fie caldă și senină, așa că am pornit la promenadă pe celebra arteră bucureșteană, în căutarea norișorului Christine on the Clouds. Și l-am văzut din prima ☁️, alături de logo-ul brand-ului frumos caligrafiat. “E ca la Paris!”, ne-am spus în gând în timp ce grăbeam pasul și descopeream, tot mai în detaliu, manechinul din vitrina simplă și elegantă – numai din sticlă.

Normal că am rămas la povești până la lăsarea serii. Trebuia să vedem norișorul luminat!

 Plafonul din lemn, păstrat de la vechea prăvălie, e tare dulce. Privit de la distanță seamănă cu niște tablete de ciocolată! ? #ChicAndSweet

Imediat ce am intrat aveam să aflăm că intuiția noastră n-a dat greș, iar atmosfera și locul au categoric ceva parizian – muzica în surdină, decorul minimalist, oglinzile uriașe, nepăpușile puse în ramă, plafonul, luminile, hainele Christine on the Clouds care îmbracă umerașele discrete, zâmbetele și invitația la ceai pentru cei care trec pragul.

Povestea nepăpușilor stă scrisă chiar la intrarea în magazin cu litere argintii, pictate de ilustratoarea Ana Bănica, designer la Cai Verzi pe pereți 

Dar haideți să detaliem!

Spațiul este foarte mic, are numai 21 de metri pătrați, și se află la parterul unei clădiri monument istoric. În Bucureștiul de odinioară, aici era un atelier de croitorie – Prăvălia numărul 1 i se spunea. Iată ce coincidență grozavă și mai mult ca sigur un semn bun că hainele minunate au ajuns unde trebuie. ✂️ Nu vă imaginați că a fost ușor. Încă din vară, Cristina a căutat intens și a vizionat nenumărate spații până a ales ce se potrivește mai bine cu povestea brand-ului Christine on the Clouds.

La Made in RO #14 descoperi întreaga colecție Christine on the Clouds, haine pe care le porți mereu de plăcere.

“Când am semnat contractul de închiriere, proprietarul mi-a spus că locul acesta a fost inima lui, iar de acum va fi inima mea. Așa este! Am avut mari emoții la deschidere, m-am bucurat să fiu înconjurată de atâtea femei minutate. Acest magazin este extensia, evoluția firească a ceea ce reprezintă munca unui designer preocupat continuu de calitatea și
libertatea pe care dorește să le ofere clienților săi.”

Fotoliul din magazinul Christine on the Clouds e liber și te așteaptă să stai… la povești

Din confortul unui fotoliu vintage, ușor de mutat oriunde în magazin, am început să povestim cu Cristina și să studiem încăperea. Chiar dacă pe limbă aveam o întrebare despre șantier am sărit la alta, despre mobilier. Ce-i cu acest fotoliu? E doar piesă de decor?

“Fotoliul este recondiționat de mine. L-am găsit într-un pod, era abandonat, l-am refăcut complet. Îmi doresc ca oamenii care trec prin zonă și au nevoie de un răgaz să intre în magazinul Christine on the Clouds și să-și tragă sufletul un sfert de oră pe acest fotoliu. Avem nevoie să nu ne mai grăbim”, ne spune Cristina.

Despre răbdare și slow fashion vorbesc și hainele din colecțiile evergreen Christine on the Clouds. Haine pe care le creează cu pasiune și căutând constant răspunsuri la întrebarea “Ce-și doresc femeile să (mai) poarte?”

Nepăpușile Christine on the Clouds fac parte din decorul magazinului. În rame veți descoperi noi și noi modele.

“Am o satisfacție imensă când văd intrând în magazin o persoană și plecând o alta. Chiar m-am amuzat când mi-a spus o clientă mai veche: <<Cristina, știi ce? Hainele tale sunt inteligente. Pot să le combin foarte ușor și în multe feluri>>. Christine on the Clouds este un brand de la care cumperi de plăcere, pentru că hainele arată bine, pentru că îți place cum se simt pe piele materialele din care sunt făcute și pentru că te pun în evidență. Mereu mă gândesc la toate aceste detalii, nimic nu e întâmplător. Nu vreau să se observe haina, ci persoana care o îmbracă”.

Cu o ținută Christine on the Clouds ești mereu la înălțime!

Dacă să găsească locul n-a fost chiar simplu, când a trecut la pasul doi – renovarea și amenajarea spațiului, lucrurile s-au mișcat fulger. Știe oricine că 19 zile e un timp record pentru un șantier, fie el și într-un spațiu așa mic. Însă Cristinei i-a ieșit. A știut bine ce vrea și cum să ceară. Ea a ales culorile – obligatoriu alb și bej, mobilierul clasic, plăcile mari de gresie, oglinzile lungi, și tot ea i-a rugat pe muncitori să păstreze pereții sauvage, să-i lase nefinisați.

“Am fost norocoasă! Lucrurile s-au legat neașteptat de repede. Toată lumea m-a ajutat”, spune Cristina.

Cristina trece aproape în fiecare zi pe la magazinul Christine on the Clouds – Berthelot 5 (ține minte adresa!), dar, dacă nu te intersectezi cu ea, te așteaptă asistenta ei, de luni până vineri, gata să te ajute să descoperi ținuta ideală sau cadoul perfect. ❤️

“Îmi doresc mult ca acest spațiu să fie și o destinație de shopping pentru bărbați. Noi le-am putea face viața mai ușoară, îi putem ajuta să le ofere femeilor din viața lor cadouri minunate și potrivite. Trebuie doar să ne spună pentru cine caută și de restul ne ocupăm noi. Piața creatorilor români conține multe piese care merită toată atenția.”

Domnii și doamnele sunt așteptați pentru o sesiune de shopping fin și la Made in RO, pe 23 și 24 noiembrie, la Impact HUB Timpuri Noi. Cristina Șerbu ne-a pregătit surprize pentru Made in RO #14. Iar pe lângă haine de vis și nepăpuși, ne aduce la târg bijuterii. CHOTC este o colecție Ana Marchetanu pentru Christine on the Clouds – design contemporan cu inserții din materiale textile Christine on the Clouds. Abia așteptăm să le vedem! La fel ca voi, suntem siguri 🙂 .

Fotografii: Adi Bulboacă

Modele: Irina Artenii, Oana Dragena, Ana-Maria Ceparu

One Comment

  1. […] Magazin nou cu haine de designer. link […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed