Cine sunt câștigătorii galei Insign Awards?

Vă povesteam la începutul anului despre Concursul Insign Awards, aflat la ediția cu numărul 5, care-și propune ca în fiecare an să promoveze și să premieze cele mai interesante proiecte de design interior, înscrise atât de specialiștii aflați la început de drum sau deja consacrați într-ale amenajărilor interioare pentru spații private și publice.

4Insign Awards - Designist

Juriul  a fost format din: Silviu Preda, managing partner Noblesse Interiors; Loredana Preda, CEO Noblesse Group; prof.dr. arh. Marius Marcu Lăpădat, decanul Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Micu; conf. Dr. Arh Beatrice Gabriela Joger, prorector pentru Imagine și Cooperare din cadrul aceleiași facultăți; și echipa Studio Insign, reprezentată de arh.șef Alessandro Lusito.

3Insign Awards - Designist

Cu ocazia evenimentului a fost anunțată și lansarea noii platforme www.noblesseinteriors.com , un loc de inspirație si selecție de produse pentru cei pasionați de frumos și pentru profesioniștii în design interior.

1Insign Awards - Designist

Iar câștigătorii competiției Insign Awards sunt:

Categoria Junior – Casa:

Locul III – Ghinea Bogdan

Locul II- Simina Ignat

Locul I – Alexandra Crișan – Proiect 1

Categoria Junior HORECA/ Spații comerciale:

Locul III- Birou Arhitectura Metropolitana

Locul II – Golban Cristina

Locul I – Abacioaiei Bianca Cristina

Categoria Senior-HORECA/ Spatii comerciale: :

Locul III – Prographic / – Ideogram Studio

Locul II –  Dragoș Lăzărescu

Alexandra Crisan - Locul I Juniori CasaProiect de amenajare semnat Alexandra Crișan, câștigătoarea locului I la secțiunea Casa, categoria Junior.

Categoria Senior Casa :

Locul III – Atelier 507

Locul II – Ezzo

Ezzo Design - Marele PremiuAmenajarea din Timișoara, semnată de Ezzo Design, câștigătorul marelui premiu.

Câştigătorul marelui premiu, în valoare de 2.000 de euro şi o vizită în Italia, la fabricile şi showroom-ul Poltrona Frau, unul dintre partenerii acestui concurs, este biroul de design interior Ezzo, din Timişoara, care a încântat juriul cu o amenajarea unei locuinţe rafinate şi originale, din Timişoara. V-am povestit pe larg despre ea aici.

12Apartament-Timisoara-Ezzo-Design-Designist

Câştigătorii au primit premii în bani, albume de arhitectură şi diplomele de recunoaştere. Iar pentru ediția următoare a concursului, vă puteți înscrie începând cu luna noiembrie până în februarie 2016 – principala condiție este să trimiteți cele mai relevante proiecte concepute sau realizate în perioada 2014-2015.

Afli mai multe despre ce a însemnat restaurarea Palatului Noblesse aici.

2Insign Awards - Designist

Felicitări câștigătorilor și mult succes în noua ediție a competiției ce-și va desemna din nou câștigătorii anul viitor!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed