„Afaceri de familie, familie de afaceri” cu Miruna Enache

Miruna Enache, Tax Partner Ernst & Young România, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 3 noiembrie 2015, ora 19:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center. Tema evenimentului va fi „Afaceri de familie, familie de afaceri”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Miruna-Enache-2

Miruna Enache

Miruna Enache este Partener în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală al EY România. Miruna este membru ACCA, consultant fiscal autorizat (CCF) şi expert contabil (CECCAR). Experienţa sa semnificativă în domeniul fiscal a fost acumulată în decursul celor 15 ani de experienţă în calitate de consultant fiscal. În portofoliul său de clienţi se regăsesc nume mari din industria auto, industria alimentară, FMGC, farma şi industria energetică.

În ultimii 5 ani, a condus echipa de consultanţi fiscali EY care s-au implicat în tranzacţii pe piaţa din România, conduce echipa de consultanţi fiscali care colaborează cu departamentul de audit, este lector şi speaker la numeroase conferinţe şi seminarii pe teme fiscale şi de antreprenoriat organizate de EY sau alţi colaboratori.

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Găsești toate detaliile despre eveniment aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed