Concurs! BoConcept și Designist îți fac un supercadou: un taburet care se face pat! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul Concursului lansat împreună cu BoConcept este Ioana Pirvu! Și nouă, și echipei BoConcept România ne-a plăcut povestea Ioanei și credem că taburetul X-tra abia așteaptă să se desfășoare designish în scenariul schițat de ea.

Nu a fost deloc ușor să alegem și vă mulțumim tuturor pentru răspunsurile și creativitatea cu care ne-ați încântat în fiecare zi! Vă dorim ca toate ideile acestea frumoase să prindă contur în căminele voastre cu personalitate! 🙂 Noi vom fi mereu aproape, cu sugestii și surprize fine.

Taburet-care-se-face-pat-BoConcept-Designist-11

De curând BoConcept a lansat o nouă colecție de mobilier și accesorii, despre care ți-am povestit pe larg aici. Printre trendurile pe care le impune pentru 2014 se numără accentul pus pe funcționalitaterenunțarea la lucrurile în exces, reducerea la simplitate și reintepretarea pieselor de design ale anilor ’60-’70. Iar motto-ul noii colecții este Sit less.Play More – un îndemn la soluții ingenioase, dinamism și versatilitate.

Taburet care se face pat - BoConcept-Designist (1)

Ți-l prezentăm pe X-tra, un taburet care rezumă foarte bine atuurile noii colecții pentru un interior urban, nordic, lejer, pe care îl poți avea și în apartamentul tău: în doi timp și 3 mișcări, taburetul X-tra se face pat. Un pat de o persoană, rezistent, confortabil și discret, care rezolvă una dintre problemele cu care ne confruntăm cel mai des: lipsa de spațiu!

Taburet care se face pat - BoConcept-Designist (2) Taburet care se face pat - BoConcept-Designist (3) Taburet care se face pat - BoConcept-Designist (4)

Taburetul X-tra are, strâns, 70 x 70 cm. Arată ca un cub îmbrăcat în material textil  (poate fi ales din gama disponibilă la BoConcept) și este scaunul de care ai nevoie atunci când ai musafiri. Dacă vizita se prelungește, devine un pat de 70 x 198 cm. Are cadru metalic, iar salteaua este foarte confortabilă, din spumă vasco-elastică.

090.tifMai avem o surpriză: câștigătorul își va alege tapițeria preferată din cele disponibile la BoConcept (showroom-ul BoConcept se află în Galeriile Comerciale Mobexpert Băneasa)!
Taburet-pat-BoConcept - Designist (1) Cele 3 mișcări prin care devine pat.Taburet-pat-BoConcept - Designist (2) Taburet-pat-BoConcept - Designist (3)

Pentru ca X-tra să-ți transforme și ție căminul într-unul mai riguros, funcțional, cu aer nordic, împreună cu BoConcept România ți-l facem cadou! Ca să-l iei acasă trebuie să:

1. Dai Like paginilor BoConcept și Designist.
2. Ne spui care este piesa ta preferată dintre noutățile colecției BoConcept (le găsești aici). Lasă link-ul fotografiei piesei alese într-un comentariu la acest post și completează-ți motivația cu scenariul despre cum ai integra-o la tine acasă sau în casa la care visezi.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai creativ răspuns va fi desemnat câștigător de către juriul format din echipa BoConcept și echipa Designist. Deadline: Duminică, 13 octombrie, ora: 20.00. Succes tuturor!

Taburet care se face pat - BoConcept-Designist (6)

 Fotografii: BoConcept

113 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed