Cea de-a patra ediție Dependent De Design își așteaptă competitorii


ELLE Decoration împreună cu Novo Park și West Gate invită persoanele creative la o provocare nouă: amenajarea unei receptii dintr-o clădire de birouri.

Cea de-a IV-a editie a concursului 3D – Dependent De Design organizat de ELLE Decoration și Novo Park & West Gate se oprește asupra unei teme de interes: recepția clădirilor de birouri.

ELLE Decoration apare in 28 de editii

“Petrecem mai mult timp la birou decât acasă, munca este parte integrantă din viața noastră”, declara arhitectul Jean Nouvel cu ocazia Târgului de la Milano. Prin urmare, vi se propune o temă de actualitate, care a atras atentia companiei Genesis Development, dezvoltatorul a două dintre cele mai importante și mai apreciate parcuri de afaceri din București, West Gate și Novo Park, cunoscute ca fiind sediile unora dintre cele mai importante companii multinaționale prezente pe piața din România (chiar și Ringier, trustul din care face parte ELLE Decoration România).

codrin_stanciulescu si mira ene castigatorii editiei a IIa

Concursul se adresează arhitecților de interior, designerilor de interior, decoratorilor, scenografilor și persoanelor creative în general. Tema: un proiect de amenajare a uneia dintre cele două receptii de birouri (Novo Park sau West Gate), iar câștigul se poate măsura nu doar în cei 1.500 euro destinați marelui premiat sau în premiile II sau III (oferite de clickshop.ro), dar și în mediatizarea participantului cu proiectul câștigător și implicit confirmarea ELLE Decoration, al cărei brand internațional are o valoare nemăsurabilă în palmaresul oricărui arhitect sau designer de interior.

Print

Pașii sunt simpli: trebuie să trimiteți un e-mail pe elledecoration@ringier.ro în care să solicitați RLV-urile și imaginile care ajută la conceperea planului de amenajare. Apoi, e important de știut regulamentul concursului, care poate fi gasit pe www.dependentdedesign.ro .

Deadline-ul pentru predarea proiectelor este 15 octombrie 2013! Întrebări puteți adresa și în cadrul grupului de pe facebook 3D Dependent de Design.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed