CONCURS ÎNCHIS! Câștigă o borsetă Kite, din piele, semnată Gabriel Geller!

Iar borseta Kite, din piele, merge la Mara, cu comentariul din 15 septembrie, 19:17. Vă mulțumim tuturor pentru comentarii și mesajele foarte frumoase!

Din totalul de 180 de comentarii, le-am eliminat pe cele care se repetau, pe cele care nu conțineau link-ul produsului ales sau cerințele de design îmdeplinite, dar și pe cele care au depășit deadline-ul (19 septembrie, ora 23:59). 132 de comentarii au intrat în tragerea la sorți, iar random.org a ales numărul 42.

Gabriel Geller, designerul român care transformă pielea în genți și accesorii super funcționale, personalizate, a creat de curând o borsetă pe cât de simpatică, pe atât de practică – Kite.

Concurs Gabriel Geller - Designist (1)

Kite a fost astfel botezată când a văzut desfășurat tiparul genții – arăta ca un zmeu. Iar cerințele designului au ținut și de siguranță, dar și de funcționalitate și estetică. Voia o geantă mică, foarte sigură, de aceea partea de sus este mai îngustă. Mânerul o face și mai user friendly: o poți porta pe umăr, dar și de mână. Vezi aici toate scenariile în care o poți distribui.

Concurs Gabriel Geller - Designist (3)

Și pentru că e un cadou de design cool, geanta Kite maro, din piele, poate fi a ta!
Iată ce trebuie să faci:

Intră pe pagina de facebook Gabriel Geller (https://www.facebook.com/gabrielgelle) și spune-ne, printr-un comentariu la acest post, care este produsul croit pe nevoile tale. Așteptăm, printr-un comentariu postat mai jos, link-ul produsului împreună cu cerințele tale de design pe care le îndeplinește.

Concurs Gabriel Geller - Designist (2)

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere le sorți. Deadline: Vineri, 19 septembrie, ora 00:00. Succes tuturor!

Atenție: premiul constă în borseta Kite maro!

Concurs Gabriel Geller - Designist (4)

180 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed