Acasă la Andra și Andrei, într-un apartament relaxat și colorat, din Londra!

După casele frumoase din România, ajungem în Londra, la Andra și Andrei. Bineînțeles că există și un fir românesc al poveștii acestei amenajări. 🙂 Sora Andrei este arhitecta Alina Stoian, creatoarea DecoLetters și 2Deco.

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (1) Canapeaua, lampadarul Large Bow și fotoliul Rubens vin toate de la Made.com.Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (4)

Alina (2Deco) a preluat amenajarea apartamentului de 75 mp de la distanță: le-a trimis propunerile 3D, de la care Andra și Andrei nu s-au abătut. Și, pentru că multe din poveștile DESIGNIST se dezvoltă din intrigi deja țesute, cele mai multe piese din decor vin de la Made.com, retailerul britanic de mobilier, a cărui prezentare a fost foarte apreciată de voi.

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (5) Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (8)Andra și Andrei 🙂

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (2)Măsuța Tri

Tot de la Made.com vin și cele mai multe fotografii: și lor le-a plăcut rezultatul și au fotografiat apartamentul pentru Unboxed, categoria unde postează multe dintre amenjările în care ajung produsele lor.

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (7)În dormitor, patul Capri este de la Made.com, noptierele de la John Lewis, iar veiozele de la Habitat.

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (6)

Ne-a plăcut foarte mult sentimentul de relaxare pe care îl inspiră decorul și jocul cromatic  foarte fresh al încăperilor. Poate și tu ai un apartament de 75 metri pătrați și, chiar dacă nu vei comanda piese asemănătoare, e bine să reții schema cromatică și distribuția aerisită a pieselor, înviorată de fiecare dată de câte un detaliu jucăuș – fie pattern-ul textilelor, fie al pernuțelor ori al accesoriilor.

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (17)Tapetul de efect vine de la Wallpaperdirect, ce livrează și în România.Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (15)Mix fin de culori și texturi

Detalii simpatice, ce dau un suflu delicat și ingenios încăperilor:

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (11)Draperia din dormitor te duce cu gândul spre alte zări.Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (13)Detalii ale pernuțelor din living
Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (14) Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (16)Scenografie ludică pe pervazul bucătăriei

Și terasa, micuță, dar cochetă:

Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (9) Acasa la Andra si Andrei - Londra - Designist (10)

Ieșim din apartamentul Andrei și al lui Andrei cu un sentiment de bine, de lumină și liniște, pe care numai o zi frumoasă de toamnă ți-l mai poate da.

Fotografii: prin Made.com și 2Deco

4 Comments

 1. Dalia

  Accesoriile mustata au devenit echivalentul pestelui din sticla pe mileu din vremurile apuse. Andra si Andrei sunt simpatici.

 2. Este un apartament foarte aerisit, pentru cei 75 de mp ai sai. Imi place ca exista o continuitate a culorilor. Petele de galben si nuantele de gri arata chiar bine impreuna. Nimic strident, nimic exagerat. O amenajare reusita.

 3. Vlad

  E foarte frumos: luminos, aerisit, tineresc. Un inceput bun, proprietari frumosi si destepti pentru ca au apelat la sfatul unui specialist. Se simte “amprenta” data de stilist.

 4. miculnor

  buna ziua
  imi puteti spune de unde sunt draperiile cu pasaruici? sunt ubersimpatice 🙂
  multumesc

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed