Concurs! Câştigă o cutie ceramică semnată de Alexandra Constantinescu! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Simona (comentariul din 27 februarie, ora 15: 52)! O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare 🙂 O primăvară frumoasă, în care să vă puneți în aplicare scenariile fine, vă dorim!

Despre creaţiile ceramice în culori fresh, de primăvară, semnate de Alexandra Constantinescu ţi-am povestit de curând pe Designist. Iar cum mărţişorul şi cadourile de 8 martie bat la uşă, împreună cu Alexandra v-am pregătit un dar delicat: o cutiuţă ceramică cu capac înflorit, în care să vă păstraţi mărţişoarele şi primele atenţii ale primăverii.

alexandra constantinescu 1Cutia ceramică care îţi va aduce primăvara mai aproape are înălţimea 12,5 cm şi diametrul 8 cm.

alexandra constantinescu 2

 Cum va ajunge această cutiuţă fină de 8 martie la tine acasă? Trebuie să:

1. Dai Like paginii de facebook Designist.ro
2. Dai un share articolului, pentru ca frumuseţea creaţiilor Alexandrei să aducă primăvara pe cât mai multe “ziduri”
3. Ne spui care este piesa ta preferată dintre cele create de Alexandra Constantinescu (le găseşti aici) şi ce scenariu i-ai pregătit la tine acasă.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: duminică, 3 martie, ora: 18.00. Vom alege câştigător cel mai creativ şi fin scenariu descris de voi. Baftă tuturor!

30 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed