balKonzept: măsuţă şi ghiveci pentru balcoane mici

Deşi vremea de afară nu ne ajută deloc, ne încăpăţânăm să venim cu soluţii pentru primăvară. Aşadar, ştim ce vei cumpăra pentru balconul tău primăvara asta: balKonzept – o măsuţă cu ghiveci care aduce designul inteligent în spaţiile mici şi îţi face viaţa mai frumoasă & luminoasă.

Balkonzept

Designerul balKonzept este germanul Michael Hilgers, al cărui birou care a câştigat Interior Design Award 2012 ţi l-am prezentat deja pe Designist – aici. Tot în 2012, Michael a creat această piesă irezistibilă pentru balcoane mici (vezi site-ul), care îţi creează spaţiu să poţi lucra de pe balcon cu florile preferate în faţă sau să iei un mic dejun în razele soarelui.

balkonzept_office rephorm-balkonzept_red_coast

I-am spus măsuţă cu ghiveci încorporat, însă în lipsa florilor şi în eventualitatea unei petreceri la tine acasă, balKonzept va găzdui gheaţa şi sticla de şampanie/vin la rece în locul ghivecelor.

balkonzept_anthrazit_bar

Este din plastic reciclabil, se fixează cât se poate de simplu pe bara balconului – datorită “şanţului” tubular cu diametru de până la 6 cm. Dimensiunile sale sunt de  L 60 x l 45 cm şi costă 128 euro, la care se adaugă 15 euro pentru transport. Îl poţi comanda aici.

SAMSUNGBalKonzept este made in Germany, însă deja a călătorit în multe colţuri de lume (din Spania până în Australia şi Japonia), pentru că, nu-i aşa, balcoane mici sunt peste tot, iar o astfel de piesă le transformă în locuri în care timpul va curge altfel – frumos, nu stingher.

portrait_michael-hilgers1Designerul Michael Hilgers, despre care vei mai auzi pe Designist, tocmai datorită soluţiilor sale atât de inteligente şi designish pentru spaţii mici.

Fotografii: balKonzept.de

2 Comments

  1. Ar trebui o varianta si pentru balcoanele inchise:)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed