Concurs ÎNCHIS! Câștigă o husă din piele pentru iPad, semnată Gabriel Geller!

Iar câștigătorul husei din piele pentru iPad este Emil Cocris, comentariul din 16 iunie, ora 23:05. Îl felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare!

Din cele 48 de comentarii, 39 au fost luate în considerare pentru tragerea la sorți: am eliminat comentariile duble și răspunsurile ce nu conțineau link-ul produsului de pe site-ul lui Gabriel Geller. Iar tragerea la sorți a desemnat câștigător răspunsul cu numărul 12.

Despre produsele de design, din piele, semnate Gabriel Geller ți-am mai povestit pe Designist. Gabriel creează genți și accesorii din piele foarte contemporane, smart, păstrând frumusețea brută a materialului natural.

Pe site-ul său vei găsi genți și huse pentru tablete, laptop-uri, smartphones – pe scurt toate gadget-urile noastre își găsesc rezolvarea urbană cool a depozitării. În plus, fiecare produs semnat poate fi personalizat: cu numele tău scris cu un anumit font, cu detalii și accesorii noi etc.

Husa iPad - piele - Gabriel Geller - Designist (1)

Împreună cu Gabriel, am pus la cale un cadou de design pentru tine: câștigi o husă din piele, cu bretea de umăr inclusă, pentru iPad 3 sau 4.  Husa din piele devine astfel și o geantă de umăr, unisex, un accesoriu cu stil și la birou, și în oraș.

Ce trebuie să faci?

Intră pe site-ul Gabriel Geller (gabrielgeller.com) și spune-ne, printr-un comentariu la acest post, ce produs sau accesoriu din piele ți-ar fi de folos și la birou, dar și în plimbările din oraș. Răspunsul trebuie să conțină link-ul produsului preferat de pe site.

Husa iPad - piele - Gabriel Geller - Designist (2)

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere le sorți. Deadline: Vineri, 20 iunie, ora 00:00. Succes tuturor!

Husa din piele iPad - Gabriel Geller - Designist

Mai multe despre produsele și accesoriile semnate Gabriel Geller și pe pagina de facebook.

49 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed