Concurs! Câştigă o piesă semnată de Mădălina Mihailovici, de la Lightsquare! ÎNCHIS!

Iar câştigătoarea unei piese semnate Lightsquare este Mary! Ne-a plăcut sinceritatea argumentului ei şi îi dorim să se odihnească şi să viseze pe pernuţa Keep on dreaming până la venirea pe lume a micuţului ei. Felicitări şi vă mulţumim tuturor pentru comentariile voastre! 🙂

Despre creaţiile Mădălinei Mihailovici, de la Lightsquare, v-am povestit pe larg aici. Iar de curând v-am prezentat şi căsuţa ei din Cluj, unde se regăsesc multe dintre piesele semnate de ea. Pentru că şi Mădălinei, şi nouă ne plac interioarele cât mai personalizate, cu obiecte semnate de creatori de la noi, am pus la cale un Concurs! Puteţi câştiga o piesă Lightsquare la alegere, atâta timp cât o alegeţi şi argumentaţi frumos de ce vreţi să ajungă la voi acasă. 🙂 Dar mai întâi să vă reamintim pe scurt care sunt piesele.

Ms. Jhonson este una dintre lămpile noastre preferate. Găsiţi toate lămpile create de Mădălina pe site-ul Lightsquare şi pe pagina de Facebook Lightsquare.

Veţi găsi scaunul Pink alături de celelalte piese de mobilier semnate Lightsquare aici.

De curând, Mădălina a creat o mică colecţie de perne imprimate manual, de descoperit pe larg aici.

Pentru a câştiga o piesă Lightsquare (fie că este vorba despre un corp de iluminat, un scaun, o măsuţă, o pernuţă), pe care chiar voi o alegeţi din portofoliul Mădălinei, trebuie să:

1. Daţi Like la paginile de facebook Lightsquare şi Designist.ro.
2. Postaţi concursul pe pagina voastră, pentru a merge vestea pieselor frumoase şi a premiului special mai departe.
3. Vă alegeţi o piesă din portofoliul Lightsquare (de pe pagina de facebook, pentru a vedea fotografia), puneţi linkul piesei în comentariu şi ne spuneţi de ce aţi vrea să ajungă la voi acasă.

Cel mai convingător şi frumos argument va primi piesa pe care şi-a ales-o dintre creaţiile Lightsquare. Deadline: Duminică, 12 august, ora 16.00. Succes tuturor!

45 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed