Concurs! Câştigă un ceas brodat de Project.ZULU! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Georgiana Roșca! O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare 🙂 Ne bucurăm că v-au plăcut ceasurile project.ZULU și așteptăm să mai descoperim creații care reînvie ingenios tradițiile. Stay tuned!

Ceasurile brodate cu motive româneşti de Project.ZULU au avut, cum ne aşteptam, mare succes pe Designist. Motivele tradiţionale româneşti folosite creativ în designul ceasurilor le imprimă autenticitate, iar povestea pe care o spun ne dorim să fie integrată firesc decorului de acasă.

dragobete design romanesc (2)Inima, ceas de masă, din plexiglas (grosime 5 mm). L 14 x l 10 x h 21 cm. 

Cum la sfârşit de săptămână, pe 24 februarie, vine Dragobetele, împreună cu creatorii Project.ZULU ţi-am pregătit o surpriză de design românesc: vei primi în dar Ceasul Inimă!

Pentru ca Inima de design să ajungă la tine, trebuie să:
1. Dai Like paginilor de facebook Project.ZULU şi Designist.ro;
2. Dai Share concursului, pentru ca vestea ceasurilor brodate tradițional să meargă mai departe;
3. Ne spui care este motivul tău românesc preferat brodat pe ceasurile Project.ZULU (le găseşti aici) şi ce loc i-ai păstrat ceasului la tine acasă.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: duminică, 24 februarie (chiar de Dragobete), ora: 18.00. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Succes tuturor! 🙂 

99 Comments

  1. Pingback: De Dragobete cadouri cu design românesc! - DesignistDesignist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed