CONCURS ÎNCHIS! Câștigă un portofel și un portmărunt, din piele, personalizate de Gabriel Geller!

Iar câștigătorul portofelului din piele și al portmăruntului personalizate este Ioana, cu comentariul din 8 decembrie, 11:26. O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare! Și vă dorim ca de Crăciun să primiți cadouri de design, care să vă aducă noroc în Noul An! Noi cu siguranță ne vom lua ceva de la Gabriel Geller. 🙂

Din cele 268 de comentarii, 9 au fost descalificate: au fost fie comentarii care se repetau, fie care au depășit deadline-ul (8 decembrie, ora 14:00). Din cele 259 de comentarii rămase în concurs, random.org a ales numărul 233.

De-a lungul anului ți-am prezentat mai multe noutăți de la Gabriel Geller, de la genți, la borsete și portofele faine. Pentru că suntem în luna darurilor, împreună cu designerul Gabriel Geller am pus la cale un cadou pentru tine: un portofel din piele, personalizat, ce vine însoțit de un portmărunt.

Gabriel Geller - Concurs - Designist (2)Portofelul din piele personalizat, perfect pentru a-ți purta compact buletinul, cardurile, cu compartiment dedicat monedelor. Poți vedea toate detaliile produsului aici. Vine însoțit de un portmărunt personalizat și el.

Gabriel Geller - Concurs - Designist (3)E flexibil și slim, ideal de purtat și în buzunar.

Toate produsele din piele create de Gabriel Geller pot fi personalizate: cu un mesaj special, cu font la alegere, culoarea peferată, le poți comanda pe dimensiuni speciale etc. Așadar, te provocăm să dai frâu liber creativității. Dacă vrei să intri în Noul An cu un portofel designish, plus un portmărunt, trebuie să:

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care este cadoul pe care l-ai alege pentru tine sau pentru cineva drag dintre cele create de Gabriel (le vezi pe gabrielgeller.com) și cum l-ai personaliza: în ce culoare, cu ce mesaj, dacă l-ai vrea cu alte forme sau dimensiuni etc.

Gabriel Geller - Concurs - Designist (1)Așa va arăta premiul tău. Pe care îl vrei primi personalizat în funcție de culoarea și mesajul dorite. Un portofel și un portmărunt noi, care să-ți aducă noroc la economiile din anul ce vine. 🙂

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere le sorți. Deadline: Luni, 8 decembrie, ora 14:00. Succes tuturor!

Ca să fii la curent cu noutăție create de Gabriel Geller urmărește și pagina de facebook.

270 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed