Concurs! Câștigă un sticker cu 9 pisicuțe, de la Beestick! ÎNCHIS

Câte comentarii frumoase, pisica noastră toarce fericită! 🙂 Nu-i uşor nici pentru noi, nici pentru ea să alegem câştigătorul. După citiri și recitiri, am hotărât: Diana Anghel a dat răspunsul  care ne-a făcut pisica de la birou să toarcă. Felicitări! Te vom contacta pentru a stabili cum intri în posesia frumosului sticker. 

Sticker-ul Pisicuțe, oferit de prietenii noștri de la Beestick, ne spune povestea unei pisici în 9 vieți diferite: și leneșă, și curioasă, și delicată, și vânătoare, și cerșetoare, și mândră, și capricioasă, și… Lista o poți continua chiar tu, pentru că te provocăm să te pisicești. 🙂

Dimensiunile planșei sunt de 120 x 45 cm, iar fiecare pisică în parte are latura cea mai mare între 20 și 35 cm, așadar ai 9 autocolante într-unul singur. Și cum o aristocrată cu personalitate va face exact ce are chef, ea va lua televizorul drept CATwalk (și pe bună dreptate), se va antrena cățărându-se pe tablou sau te va privi tacticos de pe comodă… (Iar casei tale îi va sta mai bine așa decât cu pisica pe tablou de-a devăratelea) 🙂 Și încă o veste bună: dacă câștigi, culoarea sticker-ului o vei alege tu!

Pentru a câştiga sticker-ul trebuie să:
1. Dai Like la paginile de Facebook Beestick şi Designist.ro.
2. Dai un Share concursului, pisicuțele își doresc să se plimbe 🙂
3. Ne răspunzi la întrebarea: Cum ar arăta o zi din viața ta, dacă mâine te-ai trezi pisică? (două-trei fraze)

Vom premia răspunsul care ne va face pisica de la birou să toarcă (adică pe cel mai creativ şi interesant). Deadline: Duminică, 25 martie, ora 16.00. Succes!

103 Comments

  1. Pingback: Castiga un sticker decorativ cu 9 pisicute

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed