Concurs ÎNCHIS! Te trimitem la o cină în doi la Energiea!

Iar câștigătorul este Adina, cu comentariul din 26 noiembrie, 21:28. Am tras la sorți cu ajutorul random.org: din cele 58 de comentarii ale articolului, 55 au fost luate în calcul, iar numărul câștigător a fost 3.
O felicităm pe Adina și vă mulțumim tututor pentru participare!
Vă așteptăm în fiecare zi pe Designist cu surprize și premii fine 🙂

Campania noastră, Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane!, se apropie de final. Am păstrat Energiea pentru concursul de încheiere al campaniei, pentru că ne leagă multe povești faine de acest loc! 🙂

Campanie-locuri-sic-designistLa Energiea am organizat, în mai 2012, petrecerea noastră oficială de lansare – și am amenajat în separeul cu lămpi-pălării Camera ideilor fine. De mai bine de un an, Energiea a devenit pur și simplu un loc pe harta Designist: ne oprim aici la o cafea, la o întâlnire cu prieteni și parteneri, la o cină seara. Apropo, sper că ați încercat meniul, este scurt și la obiect – adică genial gătit, cu arome fin mixate.

Energiea-7

Energiea - Concurs - Designist (1)Și Designist, și Energiea s-au lansat cam în aceeași perioadă – sfârșitul lui 2011, începutul lui 2012. Iar de aproape doi ani fiecare am evoluat frumos, fin, organic, devenind repere apreciate pe zona industriilor creative și designului. Așa cum la Energiea se întâmplă în fiecare săptămână GuerriLIVE și o serie de alte evenimente alternative, noi îți aducem porția zilnică de idei fine, conturate în evenimente de design ce-ți schimbă perspectiva asupra acestui domeniu. Nu uita că vine ediția a 3-a Made in RO.

Energiea-1

party-9Așa a arătat separeul Energiea la petrecerea Designist – pe care l-am transformat în Camera ideilor fine.

Pentru că ne place să petrecem timp la Energiea, pentru că este un stabiliment urban designish, de care, cum spuneam, ne leagă o poveste frumoasă, cadoul pentru voi este o cină în doi aici – în clădirea de început de secol XX, de pe strada Brezoianu nr. 4, care pe vremuri găzduia o tipografie (citești mai multe aici). Piept de pui la cuptor umplut cu cremă de brânză cu busuioc proaspăt, servit cu fondant de cartofi copt în supă de pui și legume la grătar, cu sos de blue cheese și cimbru proaspăt. Și, stai, că asta nu e tot. Sună apetisant, nu?

Energiea-19

Ce trebuie să faci pentru cina în doi la Energiea?

1. Dai Like paginilor de facebook Energiea și Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, cine este autorul amenajării interioare Energiea.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Deadline: Duminică, 1 decembrie, ora 22.00. Succes tuturor!

Energiea - Concurs - Designist (2)

58 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed