Lansare Qālicheh la ROD! Câștigă o pereche de pantofi semnați Bianca Georgescu!

Iar câștigătorul este Alexandra Rusu, cu comentariul din 1 decembrie, 16:25.
Ne-a fost tare greu să alegem o singură poveste câștigătoare. Ne-ați impresionat și vă dorim cadouri fermecate de Sărbători și povești fericite alături de cei dragi!

Am descoperit de curând pantofii senzaționali pe care îi creează Bianca Georgescu și ne bucurăm să aflăm că vor fi lansați oficial Vineri, pe 29 noiembrie la ROD (Cărturești Verona). Evenimentul începe de la ora 16.00,  iar călătoria vizuală în zbor de toc înalt pe covoare fermecate te așteaptă până la 22:00.

Bianca Georgescu - ROD - Designist (2)

Proaspăt absolventă a Universității Naționale de Arte București (Modă-Design vestimentar), Bianca Georgescu păşeşte cu graţie pe covoare magice transformate în cei mai ferchezuiţi pantofi, jonglând cu gravuri pe piele sau laser cuts, printuri 3D şi accesorii detaşabile, totul pe fundalul spectaculos al covoarelor persane:

„Prin pantofi plutești, pierzi contactul cu mediul, asemeni covorului zburător. Pantoful este cel care te poartă unde ai nevoie să ajungi, asemeni covoarelor zburătoare.”, spune Bianca.

Bianca Georgescu - ROD - Designist (3)

Colecția Qālicheh vorbește despre covoarele persane de mici dimensiuni, iar miniaturile folosite de Bianca se transformă în  conduri fermecaţi, demni de cele mai capricioase divinităţi.

Bianca Georgescu - ROD - Designist (4)

Vrem să te simți purtat de un covor fermecat, de design, iar împreună cu ROD îți facem cadou o pereche de pantofi din colecția Qālicheh pe care Bianca o va realiza pe măsura ta, odată ales modelul preferat din colecție!

Bianca Georgescu - Designist

Cum ajungi să porți o pereche de pantofi, cu miniaturi fin aduse în contemporan, semnată Bianca Georgescu?

1.Dai Like paginilor ROD și Designist.
2. Ne introduci în atmosfera celor 1001 nopți și ne spui o poveste fermecată pentru tine, plecând de la una dintre perechile de pantofi ale colecției.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns desemnat de ROD și Designist va câștiga premiul de design. Deadline: Duminică, 1 decembrie, ora 2o.00. Succes tuturor!

Bianca Georgescu - ROD - Designist (1)

Bineînțeles, treci Vineri, de la 16.00, pe la ROD ca, în cazul în care ești câștigător, să știi deja care e perechea ta preferată de pantofi fermecați! 🙂

16 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed