Concurs! Te trimitem la o cină în doi, la Voilà Bistro! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Dobrescu Ana, cu comentariul din 19 noiembrie, 23:07. O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare. Urmează mai multe surprize fine de Designist.ro, stay tuned 🙂

E marți, ți-am pregătit un nou Concurs în cadrul Campaniei Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane!

Campanie-locuri-sic-designistV-am povestit ieri despre Voilà Bistro, un loc artsy&șic de pe strada General C-tin Budișteanu. Este un spațiu în care simți amprenta artiștilor ce au lucrat aici, dar și savoarea altor vremuri aduse în prezent de mobilierul vintage, recuperat.

Voila Bistro - Designist (13) Voila Bistro - Designist (14)Cât despre bunătățile cu arome franțuzești care vă așteaptă aici, veți descoperi 7 tartine, supă, un fel principal, o salată și un desert ale căror rețete se schimbă în fiecare zi. Iarna aceasta urmează să apară în meniu câteva rețete tradiționale românești uitate și redescoperite de bucătarul Voilà.

Voila Bistro - Designist (2)

Pentru a te bucura de o cină în doi la Voilà Bistro, te invităm să:

1. Dai like paginilor de facebook Voilà Bistro și Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, cum ți-ai imagina tu o seară la Voilà Bistro: în ce companie, pe ce fundal sonor, cu ce bunătăți care să completeze atmosfera.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. Deadline: Duminică, 24 noiembrie, ora 2o.00. Succes tuturor!

Fotografii: Voilà Bistro

10 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed