Concurs! Te trimitem la un super workshop: “Colour & Interior Design” cu designerul Martine Claessens. ÎNCHIS!

Iar câştigătorul concursului este Elena Patirlageanu! O felicităm şi vă mulţumim tuturor pentru participare – ne-aţi făcut zilele mai colorate cu scenariile voastre creative şi ingenioase 🙂 Cât despre workshop-uri de design interior, susţinute de designerul Martine Claessens, cu siguranţă vor mai urma pe Designist. Stay tuned!

Îți facem cadou două locuri (pentru tine și un prieten) la workshopul “Colour & Interior Design“, susținut de designerul belgian Martine Claessens. Pentru că în fața unui paletar cu multiple posibilități de combinare, trebuie să știm să controlăm efectele culorilor în funcție de spațiul pe care-l locuim și de personalitatea pe care vrem să i-o imprimăm.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-01

Vom lucra cu paletare de culori, cu multe imagini frumoase, cu lipici, creioane colorate, decupaje și vom pleca acasă cu tolba plină de idei, dar și cu propriul nostru moodboard. Vom face tot felul de exerciții de amenajare a unui spațiu pornind de la texturi și culori, dar vom identifica și schema cromatică care se potrivește personalității fiecăruia dintre noi. Detalii despre cum te înscrii găsești aici.

Workshop-ul va avea loc sâmbătă, pe 18 mai, între orele 10.00 și 14.00, la The Hub (Str. Halelor nr. 5) și se va ține în limba engleză.

Workshop-Colour-Interior-Design-Designist-03Martine este designer de interior și trăiește deja de aproape 8 ani în România, unde semnează unele dintre cele mai frumoase proiecte de design interior realizate la noi în țară: cosy, subtile, cu amprentă feminină și un rafinament desăvârșit al detaliilor.

Pentru a câştiga un loc pentru tine și un prieten în cadrul acestui workshop, trebuie să:

1. Dai Like la pagina de facebook Designist.ro
2. Dai Share concursului pe pagina ta, pentru ca și prietenii tăi să aibă o șansă, poate cine știe, mergeți împreună
3. Răspunzi la întrebarea: Dacă ai fi o culoare, ce culoare ai fi și ce obiect ți-ar plăcea să îmbraci (un perete, o canapea, un cireș, cerul etc.)

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. DeadlineJoi, 16 mai, ora 16.00. Succes tuturor!

39 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed