Concurs! Te trimitem un weekend la R’Urban: o experiență extrem de fină din București! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Cătălin, cu comentariul din 15 noiembrie, 21:45. Îl felicităm și îi urăm un weekend ca-n povești la R’Urban – scenariul lui ne-a convins că așa va fi 🙂 Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă dorim să petreceți cel puțin un weekend la R’Urban. Visul acesta este cu siguranță unul ce se poate împlini!

Continuăm seria surprizelor fine în cadrul Campaniei Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane! Ieri ți-am povestit despre apart-hotelul R’Urban by Poem Boem, din București, proaspăt transformat într-un home away from home în centrul orașului.

R'Urban apartment - Designist (13)Împreună cu Ioana și Marius, creatorii acestui concept fin (în portofoliul transformărilor lor de poveste stă și superba Villa Poem Boem, din Sinaia) îți facem un cadou de design: un weekend petrecut în atmosfera acestui apartament, în care, fie că ești din București, să te simți ca-ntr-un minisejur la Paris!

R'Urban apartment - Designist (11)

De fapt, farmecul R’Urban e o mărturie a Micului Paris, clădirea a fost construită de celebrul arhitect Namescu, născut la începutul secolului XX. Iar pentru ca tu împreună cu un prieten să petreceți un weekend minunat aici, trebuie să:

1. Dai Like paginii de facebook Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care ar fi scenariul tău pentru o zi la R’Urban: în ce cameră ți-ar plăcea să te trezești, unde ai vrea să-ți bei cafeaua, ce ai citi aici, ce muzici ai asculta etc.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. Deadline: Duminică, 17 noiembrie, ora 2o.00. Succes tuturor!

R'Urban apartment - Designist (12)

Fotografii: Marius Enache

25 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed