“How would you style a kid’s room?”, un workshop de design interior susținut de Martine Claessens

La un moment dat, în viața noastră, apare întrebarea: “How would you style a kid’s room?”. Și nu e deloc o întrebare ușoară, pentru că, fie că ești părinte sau designer de interior, știi că de tine depinde conturarea unui decor care-i va inspira primele visuri copilului ce se va juca, va învăța și va adormi în acest spațiu.

Afis workshop KIDS rooms cu parteneri designist

Nu trebuie neapărat să fii mămică ca să participi la acest workshop. Imaginează-ți că ești designer de interior și că ai de amenajat casa unor clienți cu copii. Nu e chiar așa de simplu. Și aici trebuie să jonglezi cu concepte, cu paletare de culori, cu moodboard-uri.

Vom învăța cu ce se mănâncă camera copilului în termeni de design interior pe 30 Noiembrie, când ți-am pregătit un nou atelier cu designerul belgian Martine Claessens. Vom învăța multe despre cum poți amenaja camera unui pici astfel încât să-i inspire armonios personalitatea și alegerile viitoare în materie de frumos.  

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-15

Poate piciul se visează explorator, pilot, nu se mai satură de desenat, sau construit, ori de scenarii ce implică prințese diafane? Așa cum există “secrete” despre ce culori e bine să folosești sau nu, există și soluții designish, cu stil, pentru fiecare dintre aceste visuri, cu care el va crește mare, și care trebuie să-i păstreze nealterate curiozitatea, imaginația și setea pentru povești frumoase 🙂

Dar, în același timp, workshop-ul nu este doar despre camera copilului: este despre coordonarea texturilor, a culorilor, alegerea pieselor care pot contura armonios un anumit stil în decor. Este un workshop de design interior care să te ajute să-ți dezvolți și pui în practică visurile tale despre decorul ideal, poate unele păstrate din vremea în care erai copil.

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-16

Rețeta este aceeași: voie bună, pasiune pentru frumos, relaxare & multe exerciții de design interior, cu mostre de texturi și culori & multe moodboards. Pentru că la final, fiecare va pleca acasă cu cel puțin un moodboard, creație proprie, mărturie și punct de plecare în conturarea scenariul conform căruia vrea să transforme spațiul lui sau al piciului.

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-34

Când și unde?
Workshop-ul va avea loc sâmbătă, pe 30 noiembrie, între orele 9.30 și 14.00, la The HUB (Str. Halelor nr. 5 – la Piața Unirii), cel mai frumos și creativ spațiu din București când vine vorba să te simți inspirat în timp ce lucrezi.

Cât costă și cum te înscrii?
Taxa de participare este de 250 lei/persoană, cu toate materialele necesare incluse.
Înscrierile se fac la e-mail: workshop@designist.ro sau la nr. de tel.: 0752 397 033.
Termenul limită pentru înscrieri: 28 noiembrie 2013.
Numărul de locuri este limitat: maximum 15.
Workshop-ul se va desfășura în limba engleză, însă Martine Claessens cunoaște și limba română.

workshop Kids - DesignistUrcă acest cover de facebook pe pagina ta, dacă dorești să afle și prietenii tăi despre acest workshop. 

Martine Claessens este designer de interior și trăiește deja de aproape 8 ani în România, unde semnează unele dintre cele mai frumoase proiecte de design interior realizate la noi în țară: cosy, subtile, cu amprentă feminină și un rafinament desăvârșit al detaliilor. Despre proiectele sale ți-am povestit și pe designist.ro, dar și într-un interviu realizat cu ea acum ceva timp.

Click aici pentru a vedea cum a fost la workshop-urile de design interior susținute până acum de designerul Martine Claessens.

Martine-Claessens-designist-101

Acest workshop este o inițiativă și un concept Designist.ro și face parte dintr-o serie de astfel de ateliere, marca Designist, pe zona industriilor creative (design de obiect, craft, design interior etc.), care vor avea loc în fiecare lună. 

Parteneri media: Totul despre mame, Ta-su, Romania-insider

Te așteptăm cu drag! 🙂

3 Comments

  1. sper sa ajung si eu la atelier! pare foarte interesant si distractiv

  2. Buna, Mobistar!

    Daca doresti sa participi la acest atelier, inscrierile se fac la workshop@designist.ro. Multumim pentru aprecieri si te asteptam cu drag.

    Echipa Designist

  3. Gabriela Bors

    Ce frumos! Cum urmaresc pagina constant, de fiecare data constat insa ca eu nu pot veni sau nu pot participa la concursuri. Faptul ca stau acolo unde se agata harta in cui, mai précis in Botosani, nu ma ajuta. Sper totusi sa organizati ceva macar in Iasi, atunci cand veti avea posibilitatea. Mi-as lua liber de la serviciu, si as venit alergand! As mai lua si o prietena, doua! Spor la workshopuri!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed