Concursul de idei Mega Chic by Mega Image: cine va semna design-ul celei mai cool sacoșe de cumpărături?

După ce am văzut că Mega Image l-a inclus pe Dan Crețu, food artist, în spot-ul său TV, parcă am călcat și mai des pragul celebrului supermaket. În curând, ne va fi greu să răspundem “NU, mulțumesc!” la întrebarea casierei de la Mega Image “Doriți și sacoșa reutilizabilă?“. 🙂 Pentru că cea mai șic sacoșă din oraș va fi semnată de un designer român!

Concursul de idei Mega Chic by Mega Image 02

Mega Image te invită să participi la concursul de idei pentru design-ul celei mai noi colecții de sacoșe de cumpărături! Iar noi vom înlocui clasicele sacoșe reutilizabile de cumpărături cu o adevărată colecție de accesorii de shopping. 🙂 Mega Chic by Mega Image – sacoșa de colecție căreia îi vei găsi tot felul de roluri: sacoșa de cumpărături, sacoșa de mers la piscină, sacoșa de mers la Târgul de Crăciun de la Muzeul Țăranulu sau la alte evenimente dintr-un oraș atât de vibrant cum este Bucureștiul.

Așadar, dacă ești designer cu acte în regulă sau doar te joci adesea în Illustrator sau Corel Draw, Mega Image te provoacă să participi la competiția de creație Mega Chic by Mega Image. Până pe 7 noiembrie 2014, îți poți înscrie ideea în concurs! Ai șansa să semnezi design-ul celei mai noi colecții de sacoșe de cumpărături de la Mega Image și să câștigi unul dintre premiile special concepute pe măsura imaginației și talentului tău: o excursie la Londra sau un iPad Air. 

Competiția se desfășoară pe pagina de Facebook Mega Image, Facebook.com/MegaImageRomania, în cadrul aplicației dedicate Mega Chic. Nu există limită la creativitate: poți înscrie cele mai revoluționare idei! Ai la dispoziție 3 teme de concurs – Eco Attitude, Creații Românești și Cult Urban, iar la final juriul va alege câte un câștigător pentru fiecare temă de concurs.

Concursul de idei Mega Chic by Mega Image 01

Juriul, care va delibera între 16 și 23 noiembrie, este format din specialiști în fashion, fotografie și artă: Domnica Margescu (fashion director ELLE), Roxana Gibescu (curator Galateca) și Cosmin Gogu (fotograf). Celor 3 jurați li se va alătura și publicul larg, care poate vota în perioada 8 – 15 noiembrie lucrările preferate din colecția de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image.

În final, cele 3 design-uri câștigătoare, după cum spuneam – câte unul pentru fiecare temă de concurs, vor deveni imaginea noii colecții de sacoșe Mega Chic, urmând a fi prezente în toate magazinele Mega Image din București și din toată țara.

Concursul de idei Mega Chic by Mega Image 03

Mai multe detalii despre competiție, regulament, înscrieri și premii sunt în aplicația Mega Chic, disponibilă pe pagina Facebook.com/MegaImageRomania .

Te poți înscrie în competiție până pe 7 noiembrie sau poți vota deja lucrările preferate! Mult succes! 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed