Cool DIY: o lampă – măsuță dintr-un bidon de plastic și două discuri de lemn. Made in Iași.

V-am povestit pe Designist despre Clubul Creatorilor, din Iași – un grup foarte activ care a reciclat creativ mai multe obiecte din piese și elemente numai bune de aruncat la coș. Mai mulți membri ai Clubului Creatorilor sunt responsabili și de lansarea Meru – hub-ul creativ și cultural al Iașului.

1New York lampp - bricolaj - Designist

Dacă în vară vă prezentam două scaune-cadou de nuntă recondiționate de Otilia Chitic și Titus Ivan (membri Meru), acum ne-a plăcut Lampa New York, creată dintr-un bidon de plastic și două discuri din lemn de Paul Chitic, tânăr designer aspirant, și el membru Clubul Creatorilor și Meru.

2New York lampp - bricolaj - Designist

Ideea de la care pornește lampa este cât se poate de simplă și practică: bidonul reciclat și cele 2 discuri din lemn recuperate dintr-o rolă de cablu industrial o transformă și într-o mininoptieră & măsuță pentru laptop. Se ia lampa de mânerul bidonului, se mută în living, lângă canapea, și măsuța-i gata. 🙂

4New York lampp - bricolaj - Designist

6New York lampp - bricolaj - Designist

Paul a desenat pe hârtia ce acoperă bidonul imagini cu clădiri din New York, orașul care-l inspiră și a cărui imagine se regăsește și pe peretele dormitorului său. 🙂 Iar lampa lui creativă a devenit cadoul de Crăciun pentru 2 prieteni dragi.

7New York lampp - bricolaj - Designist

5New York lampp - bricolaj - Designist

Seară inspirată să aveți!

Fotografii: prin Paul Chitic

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed