Cool with Wool. În ochii noștri: o interpretare a scaunului tradițional românesc cu 3 picioare

Am văzut aceste poze azi dimineață pe Pinterest, așa că ne-am grăbit să vi le arătăm și vouă. Mărturisesc că am tresărit la gândul că ar fi putut fi o interpretare contemporană (și poate cea mai bună de până acum!) dată de un designer român celebrului scaun tradițional cu trei picioare. Dar prea e cu look nordic, nu vi se pare?

Cool with wool scaun designist 03Autoarea este norvegiana Aud Julie Befring, care încă urmează cursurile de MA la Oslo & Akershus University College of Applied Sciences. De pe Mocoloco am aflat că scaunul jucăuș tocmai s-a întors de la Stockholm Design Week, unde, apropo de wool, designerii români de produs au fost expuși în cadrul expoziției Wood&Wool, prezentată de Romanian Design Week în colaborare cu Institutul Cultural Român din Stockholm.

Cool with wool scaun designist 01Sursa de inspirație pentru acest scaun au reprezentat-o oițele care pasc liniștit pe dealuri. Taburetul este din lemn de mesteacăn, iar șezutul este format din bile de fetru, pe care le poți interschimba pentru a-ți crea combinația dorită. Cool, nu?

Cool with wool scaun designist 02

Cool with wool scaun designist 04Ea este Aud Julie Befring 🙂

Fotografii: prin www.audjulie.com

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed