Habemus copac. Copăcelul DESIGNIST: un cadou de la Linia 21

În urmă cu câteva săptămâni, v-am povestit despre Linia 21, un magazin on-line cu genți foarte faine. Campania lor, în parteneriat cu Asociația Mai Mult Verde, consta în plantarea unui copac pentru fiecare geantă cumpărată – copăcelul primea numele cumpărătorului, iar cumpărătorul urma să primească fotografii din viața copăcelului lui.

Copacul Designist - Linia 21 (5)

În urma anunțului de pe DESIGNIST legat de această campanie, Linia 21 a devenit destul de cunoscută, comenzile au crescut și odată cu ele și numărul copacilor plantați:

“Aţi scris despre noi şi ne-aţi dat un boost de energie de care aveam mare nevoie. Au venit mulţi clienţi şi pagina de facebook Linia 21 a urcat în câteva zile cât nu o făcuse în două luni. Ne-am gândit cu drag la voi şi am plantat un copac cu numele vostru,” ne-a spus azi Bogdan Voinescu, fondator Linia 21.

Copacul Designist - Linia 21 (3) Copacul Designist - Linia 21 (4)

În semn de mulțumire pentru awareness-ul creat după apariția pe DESIGNIST, Linia 21 ne-a făcut cadou un copăcel – Copăcelul DESIGINIST. 🙂 Ne bucurăm de fiecare dată când primim astfel de feedback-uri și zâmbim bucuroși în fața fotografiei cu mulți copăcei deja plantați. Vă dați seama că abia așteptăm să vă ținem la curent cu crâmpeie din viața copăcelului nostru.

Copacul Designist - Linia 21 (6)

Copacul Designist - Linia 21 (1)

 Fotografii: Linia 21

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed