Cu ce o surprind de 8 Martie? Ghidul nostru de cool shopping pentru cadoul ei.

Chiar dacă n-ai spune când auzi viscolul, primăvara se apropie. Cel puțin calendaristic. Balerinii se retrag în cutii ca să le facă loc UGGilor îmblăniți. Oglinda măsuței de toaletă reflectă imaginea nucului plin de zăpadă de la fereastra dormitorului, dar tu parcă te încăpățânezi să vezi în ea un buchet de lalele. Și uite așa îți vine ideea să schimbi canapeaua din birou, pentru că voiai de mult un colț de lectură numai al tău.

Să înceapă lista noastră de cadouri cool pentru 1 și 8 martie, ca un mini ghid de shopping pentru EL (da, poți să-i trimiți link-ul)! Te avertizăm, conține, printre altele, lalele roșii și o canapea roz-lila, ca să mai îmblânzim primul cod portocaliu al acestei ierni. 🙂

Home-related

Începem cu o pauză 🙂 . Pe canapeaua fixă, tapițată cu stofă Loft Pink.

cadouri pentru 8 martieE firesc, orice zi de sărbătoare ar trebui să aibă o doză mare de lenevit, nu-i așa? La asta ne-am gândit și noi când am descoperit canapeaua Loft Pink de la SomProduct. În plus, ni se pare că rotunjimile feminine și stilul 60s o încadrează perfect în lista cadourilor pentru 8 martie. Despre datele tehnice trebuie să-ți spunem că are un cadru construit din lemn masiv și MDF, iar picioarele sunt din lemn de arbore de cauciuc, pentru mai multă rezistență. Nu lenevi înainte să o comanzi, mai sunt doar 6 piese disponibile, iar în perioada asta prețul este redus cu aproape 50%.

Selfie mode – în oglinda de perete Cyclop

cadouri pentru 8 martieȘi pentru că uneori ne permitem puțină vanitate, am decis să continuăm lista cu o oglindă de perete care să vă fie de folos și pentru selfie-uri, și pentru o notă mare la capitolul decorativ. Oglinda de perete Cyclop vine de la DOYI și “te privește” prin coordonatele H: 42cm | l: 53cm. Prețul este și el (aproape) decorativ: 220 lei.

Retro French – măsuța de toaletă

cadouri pentru 8 martieSchimbăm registrul și dintre nămeții bucureșteni ne teleportăm direct într-un chateau franțuzesc. Sau cel puțin așa ni s-a părut când am văzut măsuțele de toaletă de la Retro Boutique, din lemn de mesteacăn. Apropo, pentru un efect maxim, te sfătuim să-i lași ei și o scrisoare romantică în sertărașul de sub oglindă 🙂 . Prețul unui astfel de set măsuță-scaun este în jur de 980 de lei.

Și încă un scaun. Un scaun Wool.

cadouri pentru 8 martieSună călduros, nu? Și pare la fel, nu? Nu, este doar o iluzie. Scaunul Wool de la Dutch Design nu este făcut din lână, ci din cherestea 100% reciclabilă – nicio grijă, e foarte rezistent: poate susține până la 200 kg. Îl montezi ușor, în doar 7 pași, îl pliezi la fel de ușor și între timp, îl poți folosi fie ca scaun, fie ca noptieră sau măsuță pentru cafea (sau pentru paharul cu vin, că doar sărbătorim, nu? 🙂 ) Apropo, îl avem și noi în birou, așa că știm clar că e util, ba chiar și ieftin – costă 99 lei.

Cursuri pentru EA, de la Creative Learning

Tricotatul e din nou cool 🙂

design textilMai devreme ți-am spus despre biroul nostru, acum trecem la un curs care se desfășoară chiar acolo. Mai exact, la Cursul de Design Textil de pe 24 martie unde EA va învăța să tricoteze cu andrele și benzi textile colorate și moi cu ajutorul cărora își va tricota singură un alt cadou: o geantă cool, tip pouch, pe care o va lua acasă. Practic, îi vei face un cadou dublu de 8 martie, înțelegi? 🙂 Aici găsești toate detaliile despre programă și despre înscriere. Costul cursului: 290 de lei.

Pont pentru designiști: primești un discount de 10% dacă o înscrii cu codul 8 Martie (valabil până pe 8 martie inclusiv), atunci când vei completa formularul de înscriere, AICI.

design textilȘi sus-numita geantă pouch. Ca să știi la ce să te aștepți 🙂 . 

Cadouri din porțelan. Sau gresie. Dar sigur ridicate la mână.

E ok dacă nu știi ce înseamnă ridicarea asta la mână. Va învăța ea la Cursul de Ceramică: Design de obiect. De fapt, va învăța care sunt toți pașii necesari pentru a crea un obiect de ceramică contemporană, iar la final se va alege cu un obiect modelat chiar de ea (sau chiar cu o colecție de obiecte). Ai grijă să aibă programul liber în aprilie: cursul intensiv va avea loc în două sâmbete consecutive, pe 14 și 21 aprilie. Pe site-ul Creative Learning găsești mai multe detalii despre trainer, desginerul ceramist Mădălina Teler, despre programă și despre calendarul cursului. Costul cursului: 890 de lei.

Pont pentru designiști: Primești un discount de 10% dacă o înscrii cu codul 8 Martie (valabil până pe 8 martie inclusiv), atunci când vei completa formularul de înscriere, AICI.

Pentru seri gourmet

 Cuțite din bambus pentru brânză

cadouri pentru 8 martieAcum să recunoaștem: suntem pasionate de design, ne place să învățăm și încercăm lucruri noi, dar ne încântă foarte tare și escapadele culinare. Cum ar fi un platou cu brânzeturi și migdale (hm, și struguri). Suntem convinse că și EA e de aceeași părere. Așa că, pentru un tablou gastro perfect, adaugă și o notă estetică și pune pe lista de cumpărături setul de cuțite de bambus pentru brânză creat de designerii de la Kikkerland. Îl primești în doar 24 de ore și costă 59 de lei.

Cheeseporn  – setul pentru iubitorii de brânzeturi

cadouri pentru 8 martieNu ne oprim și îți mai dăm o variantă foarte cool pentru perechea ta pasionată de brânzeturi. Setul Cheeseporn (vai! 🙂 ) de la DOIY e compus din două cuțite din metal – super slim și Emmentaler-inspired 🙂 – și un blat de lemn în care cuțitele își găsesc locul perfect. Noi l-am comandat rapid pentru birou, stocul era limitat, iar prețul foarte prietenos, 180 de lei.

cadouri 8 martiePentru ingrediente delicate – cântarul metalic de bucătărie Rose  cadouri pentru 8 martieIar pentru delicii culinare cu rețete ceva mai dezvoltate decât platourile de mai sus, am găsit un cadou care o să-i placă pentru că plusează la capitolul funcționalitate fără să uite de estetic – un estetic retro-scandinav, chiar 🙂 . Nu degeaba e micul cântar metalic Rose de la Bloomingville destul de popular. Preț redus: 217 lei.

Fashion wise 

UGG-cellent 

cadouri pentru 8 martieBrandul UGG, fondat de un surfer australian în 1971, nu se limitează doar la cizme îmblănite de iarnă. Creează și balerini – în ton cu primăvara cam… înghețată de afară 🙂 . Noi am ales balerinii Lynley Black Leather, la fel de comozi precum cizmele ultrapopulare, dar cool și minimaliști. Când faci comanda, amintește-ți: primești 10% reducere dacă folosești codul LOVE18.

Ecco geanta office 🙂

cadouri pentru 8 martieȘi dacă tot ai ajuns la accesoriile fashion, nu te opri aici. Am pus în ghidul nostru de shopping și geanta ECCO Sculptured din piele naturală Moonstone – chiar dacă descrierea ei o numește business, e așa de pastelată că noi am vedea-o și într-o ținută pentru cina de 8 martie 🙂 . Mai ales că prețul îi e redus la 50%.

Tricotat with a bow

cadouri pentru 8 martieÎți povesteam mai devreme despre geanta pouch tricotată, acum revenim cu o nouă idee, tot tricotată: papionul verde Timothy de la Onore, handmade și livrabil în doar două zile. Preț: 60 de lei.

Adio, superfluu! Bonjour, simplitate!cadouri pentru 8 martieȘtii cât mizăm noi dintotdeauna pe curat, minimalist, pe mai mult cu mai puțin. Așa că trebuia să includem în listă și un cadou care să răspândească aceeași stare. Am ales “Arta Esenței” de Dominique Loreau, autoarea cărții “Arta simplității”, de care ți-am mai povestit. Tot despre simplitate, ordine și discreție este vorba și aici, împărțite în toate domeniile vieții. Pentru ceva mai multă liniște 🙂 .

cadouri pentru 8 martie

O să spui că e previzibil, dar zău că nimic nu spune primăvară și 8 martie mai mult decât buchetul acela de flori. Noi îți propunem un buchet de lalele, pe care îl poți comanda online AICI, dar ești liber să fii inventiv atât timp cât păstrezi simplitatea. Efectul o să fie același, cu siguranță 🙂 .

Fotografii produse: prin brandurile menționate
Fotografie geantă tricotată: via eatmeblog.com

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed