Cum a fost la Made in RO – Târg de design românesc ediția a IV-a

În acest weekend, pe 17 și 18 mai, a avut loc la Impact Hub Bucharest ediția a IV-a Made in RO -Târg de design românesc. Designerii români şi-au prezentat cele mai noi colecţii, inspirate de spațiul urban, iar Impact Hub s-a transformat pentru un weekend în hub-ul de design al Bucureștiului. Made in RO – Târg de design românesc a fost parte integrantă a Romanian Design Week.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (33)Ne-au vizitat foarte mulți oameni frumoși, iar atmosfera relaxată a cuprins întregul spațiul. Epicentrul relaxării a fost cafeneaua designish, poziționată strategic în centrul târgului, cu cele mai fine bunătăți de la Pain Plaisir. Iar surpriza acestei ediții a reprezentat-o standul Manolo Manufaktura – producătorul român de plăci decorative din ciment, des întâlnite în proiectele arhitectului Corvin Cristian.

DSC09947

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (16)Ionuț Birișu, creatorul Manolo Manufaktura, prezentând plăcile decorative din ciment.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (10)Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (14) Bunătățile de la Pain Plaisir au transformat cafeneaua! Ne-au inspirat aromele patiseriei franțuzești artizanale 🙂Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (32)

Ne-am bucurat de încă o ediţie cu succes, care a adus în casele multor români cele mai frumoase cadouri Made in RO. Începem pregătirile pentru Made in RO – Târg de design românesc, ediția a V-a! Până atunci, vă ținem la curent cu cele mai noi colecții și piese de design românesc!

DSC09895

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (15)Cafeneaua de la Made in RO, unde ne-am bucurat de cele mai fine bunătăți Pain Plaisir.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (2)

Și acum celelalte noutăți de la târg:

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (17)Designerul Adrian Balcău a lansat colecția de pernuțe Ca La Oraș, imprimate cu fotografiile sale din Cluj.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (1)Accesoriile din lemn Deco Box, prezentate de Liliana Stoica (creatoarea Deco Box). 

DSC09875Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (3) Bijuteriile semnate de Anamaria Dobraș (DD Jewelry)Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (4) Tricourile Zâmburi în exercițiul admirației 🙂Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (5) Colecția nouă, de inspirație urbană, semnată Mihaela Ivana.Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (6) Un mod alternativ de a purta papionul Bowtique. Mai jos și cravatele noi, de vară:

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (22)

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (7) Lămpile – pălării, create de designerul Cristina Mocan, din Cluj (Arcasha).Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (8) Colecția de vară H.O.M.E., by thecraft LAB, completată de genți noi, cu mesaje urbane: “hipster”, “dreamer”, “issue maker”, “heavy snoozer”…

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (20)Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (9) Gențile geometrice și minimaliste Clean EverythingMade in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (11)Constelațiile ceramice semnate Mădălina Teler, De Ceramică

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (36)

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (35)Taburetul 441 Design Studio a atras multe priviri.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (12)

Lampi-Made-in-RO-Designist-3Hang Lamp, prezentată de Alexandru Coral Popescu.

Lampi-Made-in-RO-Designist-5

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (13)Accesoriile textile Sucita Goodies întotdeauna provoacă cele mai haioase și frumoase reacții.
Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (18) Ceramica înflorită, ca o poezie, semnată Alexandra Constantinescu.

DSC00113Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (19) Greu de ales dintre gențile Iutta! La Made in RO au lansat și geanta multifuncțională Iutta, cu două fețe și brâu detașabil. Designerul Nicoleta Chirica face o demonstrație:

DSC09905Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (21) Bijuteriile cu povești urbane semnate Alina Simion.Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (23) Farfuriile zburătoare create de Dragoș Motica, lansate la Made in RO.
Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (24) Ceasuri No Time, by Arhidot Design

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (30)

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (25) Cănile cu ferestre din București, semnate Una ca Luna.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (34)

Alex Săraru (dreapta) și Anca Vintilă Dragu (stânga) în jurul pieselor de mobilier industrial Uzina 55 Ploesci, lansate la Made in RO. Alex este fondatorul Uzinei 56 Ploesci.
Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (26)
Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (29) Păpușile Abbit + BearMade in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (31) Gențile designerului Irina FloreaMade in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (37)Designerii Cai verzi pe pereți au lansat noua colecție de rafturi metalice la Made in RO -Târg de design românesc.

DSC00116

DSC00040Accesorii pentru casă și oraș de la .care?Cutare.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (27)Topurile Mythologica, semnate Alice, și bijuterii din porțelan The Awesome Project.DSC00118 Made in RO - Targ de design romanesc - editia 4 - Designist (28)Jucării și accesorii Doricica Handmade.

DSC00119

Mai multe fotografii pe pagina de facebook Designist.

3 Comments

  1. […] Cum a fost la Made in RO – Târg de design românesc ediția a IV-a […]

  2. […] formele și culorile orășelului gustos și ingenios. Ne-a adus aminte și de tema ediției Made in RO – Târg de design românesc, din mai: spațiul urban adus la interior. Un astfel de scenariu de food design completează […]

  3. […] cu tablouri Deco Box, cu care te-ai întâlnit deja pe Designist, dar și la Made in RO – Târg de design românesc.Cufărul cu ecran […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed