Cum va arăta vasul de toaletă al viitorului? Fără margini: inovație de la KOLO.

Un foarte bun designer de interior spunea: când începi amenajarea unei case, primele încăperi pe care te concentrezi sunt baia și bucătăria. Sunt și cele mai tehnice, te asiguri că țevile și instalațiile sunt în perfectă ordine pentru a nu găuri apoi alți pereți, îți asiguri, practic, funcționalitatea căminului. Iar accentul va cădea, în aceste două spații, nu neapărat pe accesoriile de stil (cât de nonconformist poți fi, până la urmă, într-o baie?), ci pe acele piese performante și inovatoare care-ți fac viața mai confortabilă și mai ușoară.

TRAFFIC_Antracyt_mat_89533_88473_88424_L91190_L93120_L90112_L95100_94153_002 m

Să vorbim despre vasul de toaletă. Nu opera de artă avangardistă care ne-a făcut să nu uităm numele lui Duchamp. Ci vasul de zi cu zi, din casa noastră. Cu ce poate veni nou? Cu siguranță, ai mai auzit de companii care investesc în design, în tehnologii pentru consumul redus de apă (de exemplu, sisteme ce reciclează apa lavoarului, conectate la vas etc). Ce ne-a atras atenția acum a fost rezolvarea unei probleme despre care vorbesc mai toate produsele de curățare de la televizor. Și anume: bacteriile ce se adună sub marginea vasului și care, cu toate soluțiile-minune, sunt mai greu de accesat și de înlăturat complet. 🙂

Brandul KOLO, by Geberit Group, vine cu un statement de tehnologie & design: vasul de toaletă al viitorului va fi fără margini! Vasul ce folosește tehnologia Rimfree® este deja pe piață și și-a trecut în portofoliu mai multe premii pentru design și inovație.

Dar să le luăm pe rând. Mai întâi demonstrația:

Un vas fără margini, pe lângă aspectul compact, minimalist, mai înseamnă și:

  • igienă maximă – pereții vasului sunt cu totul la vedere și pot fi accesați & curățați mult mai ușor.
  • nu mai e nevoie să folosești produse de curățare foarte invazive – trebuie să recunoști că, uneori, mirosul atât de chimic al soluțiilor te făcea să deschizi larg geamul. Știm sigur că nu e sănătos să inhalezi așa ceva.
  • nu e folosit material ceramic extra, care oricum îngreuna curățarea vasului.
  • în plus, ceramica poate fi tratată cu o glazură specială Reflex Kolo, ce are proprietăți de autocurățare – bacteriile nu au aderență. Aceeași glazură dă un luciu deosebit vasului și te ajută să-l cureți și mai ușor.

TRAFFIC_aranzacja_L93120 m

Rimfree reka_logo m

De ce Tehnologie?

Tehnologia Rimfree este invenția brandului KOLO, patentată internațional și deținută de compania elvețiană Geberit. Dincolo de designul compact al vasului, dispozitivul dinăuntru direcționează jetul de apă astfel încât curățarea să fie impecabilă prin dinamica apei, și în același timp să nu stropească în afara vasului.

rimfree closeup3 HQ m

Și, dacă până acum am vorbit mai mult despre tehnologie, acum ne luăm revanșa cu porția de stil. Două propuneri de amenajare a băi, ambele urbane, însă cu accente diferite: prima mai grafic – industrială; a doua mai feminină – retro. Vasul Rimfree® se integrează discret scenariilor contemporane în baie. Și este o alegere smart.

Produsele KOLO by Geberit Group se găsesc în rețelele Dedeman și Romstal, cât și în alte magazine de specialitate. Vei descoperi mai multe linii de mobilier pe www.kolo-international.com.

TRAFFIC_BIALY_1 m Urban, grafic, industrial: linia Traffic, de la KOLOTRAFFIC_PLATYNOWY_1 mRetro, feminin

Fotografii: prin KOLO by Geberit Group

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed