De sezon: Hygiene, mâna (de ajutor) pe care nu e nevoie să o speli atât de des

Zilele trecute, în newsfeed-ul suprapopulat de pe Facebook, am dat peste această întrebare mucalită: “Nu-i așa că toată lumea are, mai nou, un deget de sacrificiu pe care îl folosește ca să apese un buton, ca să tragă o clanță, ca să împingă o ușă cu maaare grijă în afara casei?” 🙂 (am murmurat daaaa, sigur că da).

Foarte curând după aceea, ca o soluție la întrebarea de mai devreme, am dat peste acest nou proiect “de sezon”, care a fost complet finanțat pe Kickstarter în mai puțin de o oră (!!!): o “mânuță-cârlig” perfect igienică, pe care o poți folosi în loc de degetul de sacrificiu.

The Hygiene Hand este creația brandului american Statgear, care face designul și produce instrumente pentru paramedici – nici că se putea găsi o echipă mai experimentată în ceea ce privește un astfel de proiect, deci. Fiecare “mânuță” este creată din alamă, ceea ce îi oferă durabilitate, este eco-friendly și antimicrobiană.

Cântărește un pic peste 56 g, deci o manevrezi cu ușurință, o poți prinde la chei, ca să o ai mereu la îndemână, și îi poți folosi vârful pe post de stilou de fiecare dată când trebuie să semnezi pentru o nouă tură de cumpărături care ți-a fost livrată la ușă.

De fapt, exact de la asta a apărut și ideea noului obiect acum câteva săptămâni: mai precis, când unul dintre membrii echipei Statgear a fost nevoit să semneze o rețetă medicală cu același stilou pe care îl atinseseră toți clienții farmaciei în care se afla. Imediat după aceea, bărbatul a revenit la birou și a stabilit împreună cu restul echipei coordonatele Hygiene Hand – nu degeaba se spune că de multe ori cea mai simplă soluție este și cea mai utilă 🙂 .

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed