Delta Studio a câștigat 5 premii la European Property Awards.

Totul a început în urmă cu 25 de ani, în Marea Britanie: International Property Awards, o competiție care se adresează profesioniștilor implicați în dezvoltarea și implementarea proiectelor publice sau rezidențiale, își propunea să evalueze lucrările înscrise atât din unghiul design-ului, cât și al managementului de proiect și al componentei de marketing. Astăzi, este o instituție reper în recunoașterea excelenței proiectelor la nivel global.

Showroom Delta Studio – Răzoare

La sute de kilometri depărtare, Delta Studio apărea acum 22 de ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public. Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top în soluții complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecărui client și partener. Astăzi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee și până la detalii de execuție, oferind o gamă completă de produse.

Casa Moltenia

Iar vara aceasta, cele două personaje ale poveștii noastre și-au format propria poveste: Delta Studio a participat la 5 secțiuni ale prestigiosului concurs International Property Awards, regiunea Europa. Iar calitatea proiectelor înscrise a adus companiei o  distincții importante la fiecare dintre secțiunile participante: Design interior de hotel, Design de showroom/retail, Arhitectură rezidențială, Design de bucătărie, Design de baie.

Italian Vibes

Proiectele câștigătoare sunt concepute de arhitecții proprii ai companiei și de arhitecți colaboratori. Conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de către Delta Studio de la branduri internaționale de renume.

Moss Island

Moss Island, primul proiect câștigător, este un ambient minimalist de bucătărie ce îmbină elemente naturale și industriale și tehnologie pentru gătit de top. Italian Vibes este cel de al doilea ambient dezvoltat de către Delta Studio, în colaborare cu brandul exclusivist Agape. Membrii juriului au recompensat totodată calitatea showroom-ului principal Răzoare, una dintre cele 11 sucursale ale companiei din România. Hilton Garden Inn Lipscani devine, în urma distincției Property Awards, cartea de vizită a companiei pentru proiecte în domeniul HoReCa. Nu în ultimul rând, Casa „Moltenia” exprimă calitatea produselor oferite de către Delta Studio pentru proiecte rezidențiale.

Hilton Garden Inn Lipscani

Iată mai jos detalii despre proiectele premiate:

  • Moss Island | Kitchen Design – arh. Cristina Golban, Delta Studio
  • Italian Vibes | Bathroom Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
  • Răzoare Showroom | Retail Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
  • Hilton Garden Inn | Hotel Interior – arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio
  • Casa Moltenia | Architecture Single Residence – arh. Anca Constantin & arh. Ionut Constantin, colaboratori Delta Studio

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed