Delta Studio pregătește o expoziție de design românesc. Aplică cu obiectul tău!

Între 24 aprilie și 9 mai, la Delta Studio (Bulevardul Progresului nr. 1-3, București) va avea loc o expoziție dedicată noutăților internaționale recent lansate la târgurile de profil din domeniul ceramicii, amenajării băii și bucătăriei, completată de produse cu design românesc.

Înscrie-ți și tu obiectele din portofoliu până pe 20 aprilie, și creațiile tale pot fi selectate în cadrul expoziției.

Delta Studio - Designist

Cu ce poți aplica?

Poți aplica cu maximum 5 dintre obiectele tale deja existente, nu trebuie să creezi ceva nou. Acestea vor completa băile și bucătăriile nou-nouțe, amenajate în showroom, ce reflectă tendințele internaționale în domeniu.

Nu trebuie să fie obiecte ce au o legătură directă cu baia și bucătăria, amenajările din showroom vor reprezenta doar un fundal orientativ pentru piesele tale. Câteva dintre liniile noilor amenajări ce vor fi expuse în showroom: predomină motivele florale și geometrice (hexagonul este în vogă); obiectele din lemn sau inspirate din natură; stilul industrial, efectele 3D ale finisajelor etc.

3Delta Studio - expozitie de design - Designist

Detaliile aplicației:

Trimite maximum 5 fotografii low resolution cu produsele tale de design până la data de 20 aprilie, pe adresa marketing@deltastudio.ro. Iar echipa Delta Studio îți va comunica dacă ai fost selectat.

Expoziția de design, dedicată atât noutăților internaționale, cât și produselor de design românesc, poate fi vizitată între 24 aprilie și 9 mai, la showroom-ul din București: Bulevardul Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare.

Vom reveni cu detalii pe larg în preajma evenimentului. 🙂

2Delta Studio - expozitie de design - Designist

Succes!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed