“Din secretele picturii pe porțelan”, un workshop susținut de Una ca Luna (Anca Dragu)

În curând ne vom gândi la cadouri de sărbători, iar întrebarea “Oare ce să-i iau, să fie ceva mai personal, altfel?” ne va ocupa minute bune în mai multe dintre zilele ce vor urma. Și, ne-am zis noi, de ce să nu învățăm cum să creăm un cadou de Designist. Ce va fi? O cană din porțelan, pe care o vom picta împreună cu Una ca Luna.

Afis workshop Una ca Luna bun 2

Continuăm seria workshop-urilor Designist și învățăm despre Secretele picturii pe porțelan împreună cu artista Anca Vintilă Dragu, fondatoarea Una ca Luna. În reconversia ei profesională, de la marketing la pictura pe porțelan, Anca a pornit de la întrebarea: “Eu de ce nu aș putea să fac asta?“. Iar acum, pe lângă succesul de care se bucură piesele Una ca Luna, Anca a început să studieze ceramica la Universitatea de Arte.

Una-ca-Luna-Made-in-RO-Designist-1

Vă invităm și vă provocăm și pe voi să trecem la nivelul următor admirației: să învățăm cum să pictăm pe porțelan și să conturăm o piesă care ne reprezintă. Anca ne va dezvălui cum alegem culorile, cum le combinăm, cum creăm un fundal sau suprapuneri de forme. Vom avea de ales între 3 teme propuse de Una ca Luna pe care să le reprezentăm apoi cu pensula pe cana din porțelan.

La finalul workshop-ului cănile pictate și personalizate de voi vor merge la cuptor, pentru a fi arse, iar în săptămâna ce urmează vă vor aștepta gata să fie dăruite – un cadou pentru voi sau cineva drag, care apreciază ideile artistice, fine.

Ie

Când și unde?
Workshop-ul va avea loc sâmbătă, pe 30 noiembrie, între orele 10.00 și 14.00, la The HUB (Str. Halelor nr. 5 – la Piața Unirii), cel mai frumos și creativ spațiu din București când vine vorba să te simți inspirat în timp ce lucrezi.

Cât costă și cum te înscrii?
Taxa de participare este de 250 lei/persoană, cu toate materialele necesare incluse.
Înscrierile se fac la e-mail: workshop@designist.ro sau la nr. de tel.: 0752 397 033.
Termenul limită pentru înscrieri: 5 noiembrie 2013.
Numărul de locuri este limitat: maximum 15.

cover foto Facebook workshop Una ca Luna

Acest workshop este o inițiativă și un concept Designist.ro și face parte dintr-o serie de astfel de ateliere, marca Designist, pe zona industriilor creative (design de obiect, craft, design interior etc.), care vor avea loc în fiecare lună. 

Te așteptăm cu drag! icon smile How to Style an Interior. Design styles defined, cu designerul Martine Claessens

Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, ELLE, VIVA, Avantaje, Unica, Institute, The MagazineTotul despre mame, Modernism, Placerile lui Noe, Eroii României Chic, Antz.

2 Comments

  1. Cristina

    Buna seara! As vrea foarte mult sa particip la acest workshop dar din pacate nu pot chiar in 9 noiembrie. Este vreo sansa sa mai aveti si alte workshopuri legate de ceramica in decembrie?

  2. Buna Cristina,

    Da, este posibil sa programam o alta data pentru acest workshop. Multumim mult pentru mesaj, te tinem la curent via mail.

    O zi minunata!

    Elis

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed