Direct de la Milano Design Week 2024: 5 highlight-uri pe repede înainte

Astăzi avem un guest post direct de la Milano. 5 atracții așa cum au fost selectate de Mariana Constantinescu-Brădescu, generator de inspirație la Piatraonline. Împărtășim cu voi momentele ei preferate din cadrul Milan Design Week, cu un ristretto on the go. 🙂

Highlight nr. 1
Nilufar Depot Gallery, expoziția centrală este copleșitoare. Nina Nilufar împreună cu echipa ei lansează o nouă colecție dedicată finisajelor din piatră naturală, iar dacă te afli deja la MDW2024, hint — se află expusă la ultimul etaj.

Unde:
Viale Vincenzo Lancetti, 34

Highlight nr. 2
David and Nicolas x Marsotto  lansează o nouă colecție dedicată amenajărilor interioare: insule de bucătărie și mobilier pentru servire — brutalistă și rafinată în același timp, nouă ne-a atras atenția. Se întâmplă în Spațiul Maiocchi.

Unde: Via Achille Maiocchi 7

Highlight nr. 3
Salvadori x Patricia Urquiola lansează o nouă colecție dedicată băilor, futuristă și modernistă, cu inspirație retro minimalistă, prima colecția unde finisajele precum lemnul natural și inoxul “silver steel” își găsesc acum un nou loc în showroom-ul celor de la Salvadori.

Unde: Via Solferino, 11

Highlight nr. 4
70 Materia, un nou proiect dedicat pietrei naturale este expus acum la Spațiul Convey alături de CC-Tapis, APC Paris și Very Simple Kitcken. Must see, must go.

Unde: Via dell’Aprica 12, spațiul Convey

Highlight nr. 5
Luce di Carrara a inaugurat un nou concept expozițional și, desigur, noi colecții dedicate pietrei naturale. Proiectul este coordonat de Attila Veress, designer de produs și profesor IED Milan. Attila a susținut unul dintre workshopurile Piatraonline de la București pentru comunitatea Arhikit, așa că nu aveam cum să nu îi facem o vizită.

Unde: Via Dell’Aprica 12

Text și fotografii: Mariana Constantinescu-Brădescu / Piatraonline

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed